Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Suomi-hollanti-käännökset edullisesti ja nopeasti

Suomi-hollanti-käännökset

Tarjouspyyntöä varten voitte käyttää lomaketta sivuillamme tai lähettää tekstinne sähköpostitse. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Hollannissa ja etenkin Amsterdamissa pärjää englannin kielellä, mutta halutessasi varmistaa, että kaikki kommunikointi on täysin ymmärrettyä puolin ja toisin, tai kun haluat antaa hyvän kuvan itsestäsi ja yrityksestäsi, tulee asiakirjojen kääntäminen kyseeseen. Meillä on käytössämme useita suomi-hollanti- ja hollanti-suomi-kääntäjiä, jotka ovat lisäksi erikoistuneet eri alojen käännöksiin. On kyseessä sitten yksinkertainen käännös tai haasteellisempi tekninen tiedosto, me etsimme aina juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan kääntäjän.

Erikoisalat

Olemme erikoistuneet eri alojen teksteihin. Työskentelemme mm. kirjallisuuteen, lääketieteeseen, oikeustieteeseen ja tekniseen alaan erikoistuneiden kääntäjien kanssa. Voit lisäksi löytää meidän kauttamme myös vaikka urheiluun, markkinointiin, ympäristöasioihin, historiaan, talouteen tai EU-asioihin erikoistuneen kääntäjän. Voit soittaa toimistoomme tai lähettää sähköpostia.

Ilmainen ja sitomaton tarjous

Saadaksesi ilmaisen tarjouksen sinun tulee täyttää sivuiltamme löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähettää sähköpostia. Muista kertoa lomakkeessa tai sähköpostissa minkä kieliparin käännöksen haluat sekä myös se, koska tarvitset valmiin käännöksen. Projektipäällikkömme vastaavat sinulle arkipäivisin toimistoaikojen puitteissa. Pikakääntäjä auttaa sinua myös kiireellisissä käännöstöissä. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisen käännökset tarvitset niin kerromme lisää.

2016-05-11T07:09:53.0157781Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.