Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Käännösmuistiohjelmat

Käännöstoimisto Pikakääntäjän käännöspalvelut

Autamme sinua mielellämme käännösmuistiohjelmia koskevissa kysymyksissä!

Käännösmuistiohjelmat (TM) ovat tietokantoja, jotka säilyttävät käännöksessä esiintyvät erikoistermit sekä tekstin segmentit, kuten kappaleet, lauseet ja sanonnat. Niitä käytetään yleisimmin teknisten tekstien käännöksissä, sisältäen DTP-käännökset sekä verkkosivujen että ohjelmistojen lokalisoinnin.

Käännösmuistin luonti varmistaa, että käännöksesi ovat yhdenmukaisia ja tehty kustannustehokkaasti mahdollisimman nopealla aikataululla. Vaikka käännösmuisti säilyy omistuksessamme, sinulla on silti mahdollisuus niiden käyttöön tulevissa käännöstarpeissasi.

Käytämme viimeisimpiä käännösmuistiohjelmia käännöstoimistomme palveluissa. Käännösmuistiohjelmien tehokas käyttö takaa tulevien käännöstesi yhdenmukaisuuden sekä kustannustehokkuuden. Käännösmuistiohjelmien (TM) käyttö tuo kilpailuetua: se vähentää kääntämiseen kuluvaa aikaa, joka sittemmin vähentää käännöksen hintaa. Jos dokumentti sisältää paljon toistuvia sanoja, saat alennusta käännöstyöstä.

Projektipäällikkömme koulutetaan säännöllisesti luomaan, analysoimaan ja ylläpitämään asiantuntevasti käännösmuisteja.

Onko sinulla kysymyksiä koskien TM-ohjelmia?

Ystävälliset projektipäällikkömme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

2017-01-18T14:24:02.4454922Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.