Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Tanska-ruotsi-käännökset

Tanska-ruotsi-käännökset

Asiantunteva käännöspalvelu ammattitaitoisille käännöksille. Ota yhteyttä sähköpostitse.

Käännöstoimisto Pikakääntäjä toimittaa nopeasti laadukkaan käännöksen tanskasta ruotsiksi. Yhtenä harvoista käännöstoimistoista toimimme useassa Euroopan maassa. Ruotsin toimistomme sijaitsevat Tukholmassa ja Göteborgissa. Käytössämme on laaja ammattimaisten kääntäjien verkosto. Kääntäjämme puhuvat äidinkielenään ruotsia ja pystyvät toimittamaan korkealaatuisia käännöksiä sinun tarpeisiisi.

Kuin kotonaan lukuisilla aloilla

Kääntäjillämme on usein jokin erityinen erikoisosaamisen ala, jolle he ovat keskittyneet. Laki, lääketiede, rakennus, matkailu, tekniikka ja kuljetus ovat vain esimerkkejä näistä aloista. Laajan verkostomme ansiosta saamme toimitettua käännöksiä erittäin lyhyillä toimitusajoilla.

Hintatasoltaan vertailukelpoinen

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saatte nopeasti laadukkaan tanska-ruotsi-käännöksen. Emme kuitenkaan ole sen kalliimpia kuin toiset käännöstoimistot. Voitte lähettää tekstinne tarjouspyyntöä varten viereisen tarjouspyyntö-lomakkeen avulla tai sähköpostitse.

2016-05-11T07:14:21.9285781Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.