Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Tanskankielinen käännöstoimisto

Me autamme sinua tanskan käännöksissä. Ota yhteyttä puhelimitse tai lähetä meille sähköpostia niin saat ei-sitovan tarjouksen

Käännöstoimisto Pikakääntäjä toimii tanskalaisilla markkinoilla nimellä Hurtigoversætter. Niinpä voitte käyttää hyväksenne tanskalaisten kollegoidemme asiantuntemusta. Käännökset tanskaksi tehdään yhdessä Kööpenhaminassa toimivien kollegoidemme kanssa. Olemme rakentaneet Tanskan toimintamme perustalta tietokannan, jossa ovat parhaat yleiset, tekniset ja juridiset kääntäjät. Tekstinne kääntää vaativien laatustandardien mukaisesti äidinkielenään tanskaa puhuva kääntäjä.

Voitte pyytää maksutonta tarjousta lähettämällä tekstinne sähköpostitse projektipäälliköiden ja kääntäjien tiimillemme.

Tanskankielisen käännöksen hinta

Käännöstoimistomme soveltaa tarkkaan laskettuja hintoja. Vuosien kokemuksella voimme todeta, että kaikki käännökset ovat erilaisia. Siksi teemme mielellämme sinulle ei-sitovan ja ilmaisen tarjouksen jokaisesta käännöksestä erikseen.

Toimitusaika ja laatu

Kun annatte meille toimeksiannon tanskaksi käännettävästä tekstistä, saatte valmiin käännöksen käsiinne nopeasti. Kääntäjämme työskentelevät myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lisäksi tekstit kääntää kieltä äidinkielinään puhuva kääntäjä, jolla on vuosien kokemus ammattimaisesta kääntämisestä. Testaamme kääntäjiemme erikoisalojen tuntemusta. Näin opimme tuntemaan yksittäisten kääntäjien vahvuudet. Käännöstoimistomme kääntää esim. tekniset tekstit käyttämällä vain kokeneita teknisen alan kääntäjiä, kun taas oikeustieteelliset tekstit kääntävät kokeneet oikeustieteelliset kääntäjät.

Pyytäkää ilmaista tarjousta käännöksellenne

Lisätietoja käännöspalvelustamme, erikoisaloistamme ja työtavastamme löydätte nettisivuiltamme. Saatte meihin yhteyden nopeimmin sähköpostitse.

2019-11-22T13:08:53.1706351Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.