Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Tanska-englanti-käännökset nopeasti ja edullisesti

Tanska-englanti- ja englanti-tanska -käännöksiin erikoistunut käännöstoimisto

Lähetä meille kyselysi sähköpostitse, niin otamme sinuun yhteyttä!

Pikakääntäjä tarjoaa käännöspalveluja kaikissa kielipareissa. Tanska-englanti-käännösten sanahintamme löydät verkkosivuiltamme. Voit itse laskea tanskankielisen tekstisi sanamäärän ja määrittää, mitä tekstin kääntäminen englanniksi maksaa. Voit myös lähettää lähtötekstin meille sähköpostitse, jolloin saat meiltä nopeasti eritellyn tarjouksen. Tai soittaa meille numeroon: (09) 2514 4305. Tanska-englanti-käännöksiin erikoistuneet projektipäälliköt neuvovat sinua mielellään. Ja palvelevat sinua tietysti myös suomin kielellä.

Keskitymme täysillä kääntämiseen

Pikakääntäjä on nopein - ja laajentaa myös toimintaansa Euroopassa nopeasti. Yhä useammat yritykset, yksityishenkilöt ja viranomaiset ottavat meihin yhteyttä tarvitessaan laadukkaan käännöksen nopeasti, esimerkiksi kieliparissa tanska-englanti. Käännöstoimistomme oman projektinhallinta-, taloushallinto- ja laskutustyökalun avulla olemme onnistuneet automatisoimaan hallintoa ja laskutusta ja siten laskemaan kiinteitä kustannuksia. Tämä merkitsee kustannusetuja myös asiakkaillemme, minkä ansiosta voimme tarjota myös tanska-englanti-käännöksiä edulliseen sanahintaan. Ja mikä tärkeämpää voimme keskittyä pääasiaan, kääntämiseen.

Kääntäjämme ovat englanninkielen äidinkielen puhujia ja tiettyyn erikoisalaan erikoistuneita. Me pystymme toimittamaan lähes minkä tahansa erikoisalan tanska-englanti -käännökset. Yleisimpiä erikoisaloja ovat muun muassa laki, tekniikka (käyttöohjeet), lääketiede, politiikka, journalismi, kirjallisuus, kulttuuri ja urheilu. Voit aina myös soittaa joko Tampereen tai Helsingin toimipisteeseemme.

2017-01-13T11:19:36.6606593Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.