Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Tarjouksen pyytäminen on helppoa!

Tarjouspyyntölomake
Haluaisin käännättää:
Liitetiedostona olevan tekstin:
Tekstin lähdekieli on:
Teksti käännetään seuraavalle kielelle:
Yhteystietoni:
Sähköposti:
Puhelin:
Nimi:
Yhtiö:
Lisätiedot:
Yksityisyys Kaikkia henkilö- ja yritystietoja käytetään ainoastaan tarjouksen laatimista varten.

Lupaamme nopean vastauksen koskien käännösprojektisi aikataulua ja hintaa. Lähetän tekstisi meille sähköpostitse niin saat tarjouksen käännöksellesi.

Tällä sivulla kerromme lyhyesti käännösprosessin eri vaiheista. Projektipäällikkömme avustaa sinua koko projektin läpi aina tarjousvaiheesta laskutukseen asti.

Tarjouspyyntö

Voit tehdä tarjouspyynnön tarjouspyyntölomakkeen kautta tai sähköpostitse. Käytä tarjouspyyntölomaketta, kun haluat lähettää meille yksittäisen tiedoston. Kun tiedostoja on useita lähetä ne sähköpostitse. Kerro, mikä on tekstin alkuperäiskieli ja mille kielelle teksti tulisi kääntää. Muista oheistaa mukaan myös omat yhteystietosi. Ilmoita myös, jos sinulla on mielessä tietty aikataulu. Tämä on tärkeää etenkin silloin, jos asiasi vaatii kiireellisiä toimenpiteitä.

Ei-sitova tarjous

Projektipäällikkömme tutustuu lähettämääsi tarjouspyyntöön ja tekee sinulle sen pohjalta ei-sitovan tarjouksen. Tarjouksessa kerrotaan, mitä käännökselle tulee hinnaksi ja koska käännös on valmis. Tarjouksessa kerrotaan myös Pikakääntäjän maksuvaihtoehdoista. Tarjous on aina ilmainen eikä se sido sinua mihinkään. Tilaus muuttuu sitovaksi vasta sen jälkeen, kun olet sen vahvistanut.

Toimitus

Valmis aineisto toimitetaan sinulle tarjouksessa esitetyn aikataulun mukaisesti. Tavalliset tekstikäännökset toimitetaan sinulle sähköpostin välityksellä ja viralliset, auktorisoidun kääntäjän leimaamat käännökset tulevat postitse. Joskus myös virallisesta käännöksestä saatetaan tarvita sähköinen versio, esimerkiksi kiireellisen aikataulun vuoksi. Tämä on suurimassa osassa tapauksia mahdollista. Kerro meille etukäteen, jos tarvitset virallisesta käännöksestä myös sähköisen version, niin osaamme ottaa sen huomioon tarjousta tehdessämme.

Laskutus

Löydät kaiken tarvittavan laskutukseen liittyvä tiedon tarjouksesta. Projektipäällikkö auttaa sinua mielellään kaikissa laskutukseen liittyvissä asioissa ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin mielellään.

Kysymyksiä?

Voit aina myös soittaa meille, jos jokin asia jäi askarruttamaan. Vastaamme mielellämme myös sähköpostitse kysymyksiisi. Toivottavasti kuulemme sinusta jo tänään!

Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.