Tarjous kreikankieliselle käännökselle

Käännökset kreikan kielestä ja kreikan kieleen

Hallitsemme sekä muinais- että nykykreikan. Ota yhteyttä sähköpostitse.

Käytössämme on useampia kreikankielisiä kääntäjiä. Lähettäkää tekstinne sähköpostitse saadaksenne ei-sitovan hintatarjouksen.

Haluatpa sitten edistää tuotteidesi myyntiä Kreikan markkinoilla, käännättää asunnon ostosopimuksen tai ehkäpä valmistella puheen, otamme tekstisi mielellämme käännettäväksi. Valitsemme tekstillesi kääntäjän tekstisi aihepiirin ja sen vaatimuksien mukaisesti.

Käännöksesi toimittamisessa kiinnitämme huomiota erityisesti seuraaviin seikkoihin:

  • Hintataso. Hintamme ovat usein alhaisemmat muihin vastaaviin käännöstoimistoihin verrattuna.
  • Käännettävän aineiston tuntemus. Valitsemme tekstillenne kääntäjän tekstin tyylin ja sen asettamien vaatimusten mukaisesti.
  • Toimitus tapahtuu MS Word –muodossa. Huomioimme tällä sen, etteivät kaikkien tietokoneiden käyttöjärjestelmät kykene käsittelemään kreikkalaisia kirjaimia. Näin varmistamme, että teksti on luettavassa kunnossa ja ettei ongelmia synny tekstin painatusvaiheessa.
  • Toimituksen nopeus. Huolehdimme siitä, että vastaanotatte käännöksenne niin pian kuin mahdollista.

Mikäli kaipaatte neuvoja tai teille tulee kysymyksiä, projektipäällikkömme auttavat teitä mielellään.

Mikäli teillä on lähdeaineisto hallussanne, voitte myös pyytää suoraan hintatarjousta täyttämällä sivun oikeassa laidassa näkyvän tarjouspyyntölomakkeen. Voitte lähettää tekstinne myös sähköpostitse saadaksenne kilpailukykyisen tarjouksen. Tekstiä lähettäessänne muistakaa mainita, että tarve on juuri kreikankieliselle käännökselle. Kertokaa myös, jos teillä on tietty aikataulu mielessä.

2017-01-13T13:38:01.3480450Z

Elina Niemi
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Female83950
customer service
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 52 kääntäjältä olemme saaneet 4,9 pistettä 5:stä mahdollisesta.