Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Tekniset käännökset ja kääntäjät

Tekniikan alan käännöksiin erikoistunut käännöstoimisto. Tekniset käännökset.

Autamme sinua mielellämme teknisten asiakirjojesi kääntämisessä.

Teknisiin teksteihin erikoistuneena käännöstoimistona tunnemme tarkasti kääntäjiemme erikoisalat. Myös teknisen alan markkinat ovat meille tutut ja kokemuksesta osaamme valita kulloiseenkin toimeksiantoon parhaiten soveltuvan kääntäjän.

Tekniset käännökset

Teemme monen tyyppisiä teknisiä käännöksiä ja meillä on kokemusta niin käyttöohjekirjojen , käyttöturvallisuustiedotteiden ja erilaisten ohjelmistojen käännöksistä. Pystymme myös operoimaan laajasti eri formaattien kanssa ja auttamaan sinua käännösten lisäksi myös aineistosi taittamiseen liittyvissä asioissa.

Tekniset kääntäjämme

Meiltä löytyy laaja rekisteri teknisiin käännöksiin erikoistuneita kääntäjiä. Pyrimme aina löytämään tekstille parhaiten sopivan kääntäjän. Kun lähetät meille esimerkiksi käyttöturvallisuustiedotteen, josta tarvitset käännöksen suomeksi tiedämme heti kenelle kääntäjistämme tätä projektia tarjoamme. Kääntäjämme ovat saaneet teknisen kääntäjän ammattitaidon laajan opiskelun sekä työkokemuksen ansiosta.


Tekninen henkilökuntamme

Sen lisäksi, että kääntäjiltämme löytyy laaja osaaminen teknisistä käännöksistä meillä on talon puolesta useita Project Managereita, joilta löytyy myös vahvaa teknistä osaamista. Tämän takia voimmekin luvata, että saat asiantuntevaa palvelua alusta loppuun riippumatta siitä, millaista käännöstä tarvitset.

Miten saan ei-sitovan tarjouksen tekniselle käännökselle?

Alla olevalla tarjouspyyntölomakkeella voit helposti pyytää tarjousta teknisen tekstisi käännöksestä. Täytä lomake seuraavasti:

Vaihe 1. Ilmoita lähdetekstin kieli ja valitse haluamasi kohdekieli.

Vaihe 2. Syötä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä muut tiedot.

Vaihe 3. Paina "Selaa" ja etsi kovalevyltäsi tiedosto, jonka haluat käännättää teknisiin teksteihin erikoistuneessa käännöstoimistossamme.

Lähetä tiedosto teknisiin teksteihin erikoistuneen käännösosastomme projektipäällikölle napsauttamalla "Lähetä".

Jos käännettäviä tiedostoja on useampi, voit lähettää tekstit meille myös sähköpostitse. Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen.

2017-01-18T14:22:08.2520740Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.