Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Tekninen käännöstoimisto

Tekninen käännöstoimisto Pikakaantaja

Saat meiltä myös monipuoliset tekniset käännökset. Lähetä tekninen tekstisi meille sähköpostitse, niin lähetämme sinulle sitomattoman käännöstarjouksen

Käännöstoimisto Pikakääntäjä on jo vuosien ajan toimittanut teknisiä käännöksiä. Tarvitessasi käännöksen käsikirjasta, ohjekirjasta, teknisestä käyttöoppaasta tai tutkimusraportista, hoidamme työn puolestasi. Teknisillä kääntäjillämme on useimmiten tekninen koulutus. Voit luottaa siihen, että käännös on laadukas.

Teknisten käännöksien hinnat

Käännöstoimistomme tarjoaa edullisia hintoja. Lisää tietoa hinnoista löydät sivustoltamme

Nopeus ja laatu

Meidän kauttamme saat tekniset käännökset nopeasti. Usein kääntäjämme työskentelevät myös iltaisin tai viikonloppuisin. Käytämme äidinkielenään kohdekieltä puhuvia kokeneita kääntäjiä.

Pyydä nyt ilmainen tarjous käännökselle

Lisätietoja käännöstoimistostamme, erikoisaloistamme ja toimintatavoistamme löydätte kotisivuiltamme. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai ottaa yhteyttä puhelimitse!

2017-01-13T13:46:06.1435197Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.