Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Turkin kieli ja turkinkieliset käännökset

Turkin kielen käännöstoimisto, käännökset turkin kielestä ja kieleen

Lähetä meille sähköpostia ja kerro meille käännöstarpeistasi. Me autamme sinua eteenpäin!

Tarvitsetko käännöksen aineistostasi, joko turkin kielelle, tai turkinkielisen tekstin käännettynä jollekin toiselle kielelle? Pikakääntäjän henkilökunta auttaa sinua mielellään.

Turkin kieli

Turkin kieli on osa turkkilaista kieliperhettä. Sitä puhutaan äidinkielenä Turkissa, Kreikassa, Bulgariassa ja Kyproksella. Se on kuitenkin pääkielenä ainoastaan Turkissa. Useista EU-maista löytyy lisäksi paljon turkkilaisia maahanmuuttajia ja näin kieli on levinnyt ympäri Eurooppaa esimerkiksi Saksaan.


Turkin kielen kääntäjät

Meillä on useita turkin kielen kääntäjiä. Valitsemme heistä aina juuri sinun projektillesi parhaiten soveltuvan ammattilaisen. Saat kauttamme niin tavalliset tekstikäännökset kuin myös auktorisoidun kääntäjän tekemät viralliset käännökset, jotka lähetetään sinulle postitse.


Ilmainen tarjous

Ota meihin yhteyttä oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta. Pyrimme lähettämään sinulle ei-sitovan ja ilmaisen tarjouksen niin pian kuin mahdollista. Jos käännettäviä tiedostoja on useampi, voit lähettää tekstit meille myös sähköpostitse. Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen.

2019-11-22T13:07:30.8186351Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.