Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Hur kan vi hjälpa dig?

Vår projektledare Yvonne.

Begär en offert via formuläret till höger eller e-post så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande.

Hos Pikakääntäjä koncentrerar vi oss på kundens behov. Vi har gjort det så lätt som möjligt att beställa och ta emot översättningar. Utöver översättningar hjälper vi dig gärna även med korrekturläsning och layout av dina dokument. Hela projektet sköts av samma projektledare från början till slut för att säkerställa en friktionsfri process. Det finns aldrig en dålig tidpunkt för att fråga efter mer information. Projektledaren är där för att besvara alla dina frågor under projektets gång, såväl över mail som telefon och är den som ansvarar för att du får din översättning i tid - vare sig det är med e-post eller en auktoriserad översättning med posten. Vi skräddarsyr alltid våra offerter efter kundens behov oavsett om du är privatkund som behöver få dina skolbetyg översatta eller en företagskund som behöver en översättning av en teknisk manual. Det viktiga för oss är att kunden är nöjd till 100 %.

Behöver du en teknisk översättning?

Vi har flera högutbildade tekniska översättare som har goda kunskaper inom sina branscher och som alltid översätter till sitt modermål. Vi har till exempel översättare inom följande branscher: teknik, ekonomi, läkarvetenskap och läkemedel. Genom att välja en översättare med rätt branschkunskap kan vi se till att översättningen har både rätt stil och rätt terminologi.

Behöver du en snabb översättning?

Vi kan leverera översättningar med kort varsel. Våra översättare översätter alltid till sitt eget modersmål och därtill har de erfarenhet inom olika kunskapsområden. Vissa översättare arbetar även på kvällar och helger. Detta möjliggör att vi kan leverera översättningar på kort varsel. Om du berättar för oss att du har bråttom så kan vi ta det i beaktande redan när vi gör en offert.

Behöver du en auktoriserad översättning?

Från oss får du även auktoriserade översättningar med stämpel oberoende av om det rör sig om ett skolbetyg, födelsebevis eller ett kontrakt för ditt företag. Auktoriserade översättningar skicks direkt till dig via posten. Vi har använt samma översättare i flera år, vilket gör att vi kan garantera våra kunder hög kvalitet i auktoriserade översättningar.

Varför bör du välja Pikakääntäjä

Hur får jag en icke bindande offert?

Att be om en offert är lätt. Fyll i formuläret för offertförfrågan. Om du har mer än en fil att översätta så kan du skicka filerna åt oss via e-post. Meddela samtidigt vilket språk du vill ha dina dokument översatta till och när du senast vill att de returneras. En av våra projektledare återkommer med en icke bindande offert så snart som möjligt.

Översättningskontoret i Helsingfors och Tammerfors

Våra projektledare hjälper dig gärna med översättningar snabbt, tillförlitligt och professionellt. Våra översättare arbetar även på kvällar och helger. Vi garanterar tillförlitliga översättningar av hög kvalitet. Vi kan erbjuda detta eftersom våra översättare har specialkunskaper inom olika branscher och de översätter till sina modersmål. Alla översättare har en mångårig erfarenhet inom sitt område och därtill har de tekniska verktyg som gör att arbetet går smidigare. Just det här är hemligheten bakom snabba leveranser. Fyll i offertformuläret här bredvid eller skicka oss en offertförfrågan via e-post. Du kan även höra av dig per telefon till kontoret i Helsingfors (09) 4730 4640 eller till Tammerfors (03) 3399 1832.

Projektledare utomhus.

Vårt team av projektledare och översättare står redo att hjälpa er med alla typer av uppdrag!

2017-04-05T09:42:39.0519529Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.