Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Verkkosivujen kääntäminen, verkkosivujen lokalisointi

Verkkosivujesi kääntäminen ja lokalisointi

Me hoidamme myös verkkosivujesi käännökset.

Verkkosivujen kääntäminen tai lokalisointi on erityinen kääntämisen laji. Ensinnäkin tekstien kääntämisessä vieraaseen kieleen on otettava huomioon kulttuurierot ja toisekseen on huomioitava sellaisia tekijöitä kuten käyttäjäystävällisyys, esteettömyys jne. Lisäksi kääntäjien on tultava toimeen mitä erilaisempien tiedostomuotojen kanssa (mm. html, php, xliff, xml, jsp). Kääntäjä tarvitsee myös erikoisalatietoutta siltä alalta, jolla kyseinen yritys toimii, jotta käännös olisi onnistunut.

Meillä on verkkosivujen kääntämiseen erikoistunut kääntäjätiimi ja vaadittava tekninen tietotaito ja resurssit. Projektipäällikkömme valitsevat käännösprojekteihin ainoastaan kohdekieltä äidinkielenään puhuvia kääntäjiä. Kääntäjämme ovat kokeneita ja kulloiseenkin alaan erikoistuneita (tekniikka, oikeus, lääketiede, talous jne.) ja osallistuvat säännöllisesti myös jatkokoulutuksiin.

Tarvitsetko verkkosivujesi käännöstä useammalle vieraalle kielelle? Lähetä käännettävät tiedostot meille, niin saat sitomattoman, kiinteähintaisen tarjouksen niin pian kuin mahdollista. Palvelemme sinua mielellämme.

2017-01-13T14:11:20.4759378Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.