Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Virheetön englanti-puola-käännös

Englanti-puola-käännökset

Tarvitsetko käännöksen englannista puolaksi? Ota yhteyttä ja lähetä tekstisi meille niin saat meiltä sitomattoman tarjouksen.

Tarvitsetko pikaisesti puolankielisen käännöksen englanninkieliselle tekstillesi, laadusta tinkimättä. Ota silloin yhteyttä käännöstoimisto Pikakääntäjään sähköpostitse. Olemme tunnettuja tavastamme löytää juuri oikea kääntäjä tekstillesi.

Erityisesti Pikakääntäjää varten suunniteltu tietokoneohjelma takaa sen, että voimme pitää hinnat alhaisina. Laskutuksen ja kirjanpidon automatisoinnin tehokkuuden huomaa paitsi hintojemme alhaisuudessa, myös käännösten korkeassa laadussa. Kaikki huomioimme suuntautuu ainoastaan tärkeimpään eli itse käännökseen. Sinä asiakkaana jaat menestyksekkään konseptimme edut.

Kaikkien aihepiirien käännökset

Mitä tahansa tekstisi sitten koskeekin, löydämme sille oikean kääntäjän. Käytössämme on niin lainopilliseen tekstiin kuin lääketieteelliseen, kirjallisuuteen ja tekniseen tekstiinkin erikoistuneita kääntäjiä, kuten myös journalistiikkaan, taidetta käsitteleviin artikkeleihin sekä ympäristöön ja kierrätykseen erikoistuneita kääntäjiä. Korkeasta erikoistumisen tasostamme huolimatta voimme kuitenkin tarjota käännökset kilpailukykyisin hinnoin. Näin ollen käännöstoimisto Pikakääntäjä ei ole sen kalliimpi kuin muut vastaavat käännöstoimistot.

Lisätietoja

Halutessasi tarjouksen, voit täyttää tältä sivulta löytyvän tarjouslomakkeen, tai lähettää englanninkielisen dokumenttisi meille sähköpostitse.

2017-01-13T14:16:16.6715544Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.