Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Talousalan käännökset

Käännämme vuosikertomuksesi nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Käännämme vuosikertomuksesi kaikille haluamillesi kielille! Lähetä meille käännettävä teksti sähköpostitse.

Pikakääntäjällä on lukuisia vankan talousalan kokemuksen omaavia kääntäjiä. Jos etsit kääntäjää analyytikoiden laatimille raporteille, neljännesvuosikatsauksille tai taseille, käänny meidän puoleemme. Lähetä asiakirjasi meille sähköpostitse, niin laadimme sinulle sitomattoman tarjouksen. Voimme tarpeen vaatiessa myös luoda yrityksesi kanssa salassapitosopimuksen.

Vuosikertomusten käännökset

Vuosikertomusten kääntäminen vaatii tarkkaa koordinointia. Vuosikertomus ei ole itsenäinen, irrallinen asiakirja, vaan sitä verrataan aina edeltävien vuosien vuosikertomuksiin. Vuosikertomukset, joita ei voida verrata aiempiin vuosiin, välittävät tietoa puutteellisesti. Siksi otamme mielellämme vastaan yrityksesi vuosikertomusten tai muiden vastaavien yritystäsi koskevien asiakirjojen aiempia käännöksiä.

Kokenut vuosikertomusten kääntäjä

Jos yrityksesi käännättää vuosikertomuksensa ensimmäistä kertaa, toteutamme käännöksen parhaiden käytäntöjen mukaan. Vuosikertomusten kääntämisestä hankkimamme laaja kokemus, perusteelliset tiedot voitto- ja tappiolaskelmista sekä kääntäjän kielitekninen asiantuntemus ja taloudellinen tietotaito takaavat, että lopputuloksena on taatusti virheetön ja toimiva käännös.

Kirjanpitostandardien mukaiset käännökset

Kääntäjämme tuntevat Euroopan unionin direktiivit ja vuosikertomusten laadintaa koskevat standardit. Sen lisäksi monet kääntäjistämme osaavat hyvän kirjanpitotavan (GAAP) ja tuntevat kansainväliset kirjanpitostandardit (IAS) ja kansainväliset tilinpäätösstandardit (IFRS).

XBRL-tiedostojen kääntäminen

Käännämme myös XBRL-muodossa toimitetut tiedostot.

2017-01-13T14:19:22.0980952Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 50 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.