Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Vuosikertomusten käännöksiin erikoistunut käännöstoimisto.

Pyydä meiltä käännöstarjousta sähköpostitse.

Tarjoukset vuosikertomusten ja tilinpäätösten käännöksistä

Vuosikertomusten kääntäminen vaatii tarkkaa koordinointia. Vuosikertomus ei ole itsenäinen, irrallinen asiakirja, vaan sitä verrataan aina edeltävien vuosien vuosikertomuksiin. Vuosikertomukset, joita ei voida verrata aiempiin vuosiin, välittävät tietoa puutteellisesti. Siksi otamme mielellämme vastaan yrityksesi vuosikertomusten tai muiden vastaavien yritystäsi koskevien asiakirjojen aiempia käännöksiä.

Alla olevalla tarjouspyyntölomakkeella voit yksinkertaisesti pyytää tarjousta vuosikertomuksesi tai tilinpäätöstietojesi käännöksistä. Lomakkeen täyttö etenee neljässä vaiheessa:

Vaihe 1. Ilmoita lähdetekstin kieli ja valitse haluamasi kohdekieli.

Vaihe 2. Syötä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä muut tiedot.

Vaihe 3. Paina "Selaa" ja etsi kovalevyltäsi tiedosto, jonka haluat käännättää. Huomaathan, että voit liittää vain yhden tiedoston tällä tavalla.

Vaihe 4. Lähetä tiedosto projektipäälliköllemme napsauttamalla "Lähetä".

Jos käännettäviä tiedostoja on useampi, voit lähettää tekstit meille myös sähköpostitse tai ottaa yhteyttä puhelimitse. Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen.

2017-01-13T14:20:18.9037752Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.