Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Suomi–saksa–käännöksesi ovat osaavissa käsissä

Toimistomme Wienissä

Meillä on toimisto myös Wienissä. Autamme sinua myös sieltä käsin kaikissa saksan käännösasioissa. Lähetä sähköpostia niin otamme sinuun yhteyttä.

Laadukkaan käännöksen kilpailukykyiseen hintaan saat nopeimmin käännöstoimisto Pikakääntäjältä. Wienin toimistostamme käsin koordinoimme saksaa äidinkielenään puhuvien kääntäjiemme verkostoa. Suomi-saksa -käännöksesi on aina luotettavissa käsissä, eikä vähiten koska kääntäjämme ovat kukin keränneet sekä asiantuntemusta että kokemusta tietyn valitsemansa aihepiirin kääntämisestä.

Itävaltalaiset kääntäjämme ovat luonnollisestikin selvillä Itävallassa puhutun saksan erityispiirteistä. Voit siis olla luottavaisin mielin, että käännöksesi tulee olemaan huippuluokkaa. Laadun ei kuitenkaan tarvitse olla kallista; ota yhteyttä joko sähköpostitse tai täyttämällä sivustoltamme löytyvä tarjouslomake saadaksesi tekstillesi ilmaisen hinta-arvion.

Nopea ja edullinen

Pikakääntäjälle erityisesti suunnitellun ohjelman ansiosta esim. hallinnolliset ja kirjanpidolliset toimintomme kulkevat automaattisesti. Tämä pitää kulut alhaisina ja huolehtii siitä, että käytämme aikamme siihen mihin pitääkin: käännöksesi koordinoimiseen ja valmistamiseen. Tämän strategian myötä Pikakääntäjä on, ei vain nopein, vaan myös nopeimmin kasvava käännöstoimisto Euroopassa. Omistamme jo pelkästään EU-maissa kymmenkunta toimistoa. Toimistomme sijaitsevat paikkakunnilla joissa on paljon taloudellista, poliittista ja kulttuurillista toimintaa. Kuten Wien: Mozartin, Beethovenin ja Schubertin kotikaupunki. Niin projektipäällikkömme kuin kääntäjämmekin ovat perillä Itävallan historiasta, nykypäivästä ja kansallisista erityispiirteistä. Toimitamme käännökset ajallaan ja pidämme kiinni lupauksistamme.

Kaipaatko lisätietoa vai ainoastaan hintatarjouksen? Soita +43 1 939 20 16. Voit toki soittaa myös Suomen toimistoomme, tai lähettää sähköpostia.

2017-01-13T14:21:33.1061947Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.