Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Yksityishenkilöiden käännökset

Yksityishenkilöiden käännökset

Lähetä tekstisi meille sähköpostitse saadaksesi ei-sitovan hintatarjouksen.

Olitpa sitten yksityishenkilö tai toimit suuren monikansallinen yrityksen toimesta saat meiltä samaa laatua ja palvelua. Mikäli tarvitset käännöksen omaan käyttöösi, autamme mielellämme. Saat meiltä ilmaisen ja ei-sitovan hintatarjouksen, samoin kuin asiantuntevaa palvelua ja neuvoja.

Hintatarjous

Arvioidaksemme käännöksen hinnan, tarvitsemme käännettävän dokumentin ensin nähtäväksi. Voit lähettää tekstisi meille käyttämällä sivustollamme löytyvää sähköistä lomaketta. Lomake antaa sinulle mahdollisuuden kieliparin automaattiseen valintaan. Kaikki kieliyhdistelmät ovat mahdollisia, myöskin ne joita ei ole lomakkeessa mainittu! Voit myös lähettää tekstin sähköpostitse. Se onkin suositeltavaa silloin, jos käännettäviä dokumentteja on enemmän kuin yksi. Muista kertoa, mikäli sinulla on tekstin suhteen erityistoiveita.

Esimerkkejä

Kirjeiden kääntäminen. Haluat lähettää henkilökohtaisen viestin, mutta ajatuksesi tai tunteesi eivät käänny vieraalle kielelle? Erityisesti henkilökohtaisissa viesteissä juuri oikea äänensävy ja sanavalinta ovat tärkeitä. Kokeneet kääntäjämme ottavat nämä seikat huomioon, jotta käännetty teksti heijastaa alkuperäistä juuri oikealla tavalla.

Sähköpostien kääntäminen. Käännöstoimistollamme on vuosien kokemus myös elektronisten tekstien kääntämisessä. Sähköposti on tunnettu nopeudestaan, mutta käännöstoimistomme ei turhaan kanna nimeä Pikakääntäjä. Olemme edullinen, tasokas ja nopea! Löydämme tekstillesi vaivatta vapaana olevan kääntäjän, ja pienimuotoiset työt voidaan toimittaa usein jo saman päivän aikana.

Todistusten ja ansioluetteloiden kääntäminen

Oletko hakemassa koulutukseen tai hakemassa töitä ulkomailta? Anna meidän kääntää todistuksesi ja CV:si, ks. sivu Henkilöstöhallintaan liittyvät käännökset.

Eri maiden koulutussysteemeissä on usein suuriakin eroavaisuuksia. Kaikki kääntäjämme ovat kasvaneet tai asuvat parhaillaan maassa, jossa tarkoituksesi on käyttää käännöstä. Näin koulutuksesi ja työkokemuksesi tulevat varmasti käännetyksi juuri oikealla tavalla, mistä on huomattava etu työ- tai koulutushakusi kannalta. Kääntyessäsi puoleemme esim. CV:si kääntämisen merkeissä, tulemme antamaan sinulle lisäksi parhaimman mahdollisen hinnan dokumenttisi kääntämiselle.

Oikoluku/korjaukset

Oletko jo itse aloitellut käännöksen tekemistä, mutta huomannut, että tarvitset ammattitaitoista apua? Saattaa olla myös niin että käännös vaikuttaa hyvältä, mutta tarvitset apua ehkäpä tietyn sanonnan tai kieliopillisen yksityiskohdan kanssa.

Antamalla tekstin Pikakääntäjän oikoluettavaksi, voit olla 100% varma että tekstisi on virheetöntä ja sujuvaa kieltä. Näin vältyt myös mahdollisilta ei-toivotuilta yllätyksiltä joita virheelliset käännökset silloin tällöin saattavat aiheuttaa.

Yhteystiedot

Pyydä ilmaista käännöstarjousta lähettämällä meille käännettävä teksti sähköpostitse. Suomenkieliset Project Managerimme auttavat sinua mielellään.

2017-01-13T14:27:39.9018706Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.