Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

About us – Katsaus käännöstoimistoomme

Yritysesittely Pikakääntäjä

Projektipäällikkömme ovat valmiina auttamaan sinua käännöstöissä!

Kansainvälinen käännöstoimisto Pikakääntäjä tarjoaa käännöspalvelut yrityksille, viranomaisille ja yksityishenkilöille lähes joka kielelle kaikista aihepiireistä. Olemme tunnettuja nopeista ja täsmällisistä toimituksista sekä korkeasta asiakastyytyväisyyden tasosta.

Nopea toimitus

Tiedämme, että usein käännökset tarvitaan lyhyellä varoitusajalla. Siksi teemme kaikkemme, että voimme toimittaa käännökset sähköpostitse sinulle niin pian kuin mahdollista – tarvittaessa jo saman päivän aikana.

Asiantuntijuus

Työskentelemme ainoastaan natiivikääntäjien kanssa, joilla on tarvittava kielellinen pätevyys ja monen vuoden kokemus käännöstöistä. He ovat asiantuntijoita, jotka tekevät huolellista työtä. Näin voit luottaa siihen, että dokumenttisi on käännetty taitavasti ja asiantuntevasti.

Luotettava ja täsmällinen

Kunnioitamme deadlineja. Kun odotat käännöstä klo. 16.00 niin me myös palautamme käännöksen sähköpostiisi viimeistään klo. 16.00.

Helppous

Kanssamme voit hoitaa kaiken sähköpostitse. Kun lähetät tekstisi meille sähköpostitse tai verkkosivujemme kautta, saat henkilökohtaisen tarjouksen sähköisesti mahdollisimman pian. Käännöksesi lähetetään sinulle sopimuksenmukaiseen aikaan mennessä joko sähköpostitse tai postitse (viralliset käännökset). Tämän helpommaksi ei palvelu voi muuttua.

Matalat kustannukset

Kustannuspaineet ovat kaikkialla korkeat – myös asiakkaidemme keskuudessa. Käännöstoimisto Pikakääntäjä laskee tarkasti omat kulut ja parantaa hinta-laatusuhdetta aina, kun se on mahdollista. Näet tämän lähettämällä meille tarjouspyynnön tai teettämällä testikäännöksen.

Henkilökohtainen palvelu

Käännöstoimisto Pikakääntäjä toimii Euroopassa. Yhteensä käännöstoimistoja on 2. Arvostamme henkilökohtaista asiakaspalvelua ja autamme sinua mielellämme käännösprojekteissasi ja kysymyksissäsi.

Käännöstoimisto Pikakaantaja: nopea, asiantunteva ja luotettava!

2020-01-06T11:52:59.5565945Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.