Suomi

Onko sinulla tarve saada amharan käännös lyhyellä aikavälillä? Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat amharankieliset tai amharan kielestä käännetyt käännökset. Meidän kautta saat käännettyä kaiken matkakertomuksista, sopimuspapereihin ja ansioluetteloista käyttöohjekirjoihin. Valitsemme amharan kielen kääntäjän aina aihepiirin ja tekstin vaatimustason mukaan. 

Yleistietoa amharan kielestä 

Amharaa puhutaan pääasiassa Etiopiassa ja sillä onkin Etiopian virallisen työkielen asema eli se on käytännössä valtiohallinnon kieli. Etiopian ulkopuolella amharan puhujia löytyy Egyptistä, Israelista ja Ruotsista. 

Ota yhteyttä!

Yhteisen kielen puuttuminen on välillä haaste kaupanteossa, mutta kun valitset osaavan amharan kielen käännöstoimiston avuksi kaupankäynti helpottuu, nopeutuu ja vältyt mahdolliselta väärinymmärryksiltä. Tarvitset sitten asiakirja- tai sopimuskäännöksiä, ota yhteyttä käännöstoimisto Pikakääntäjään sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Meillä on vuosien kokemus laadukkaista käännöstöistä. Projektipäällikkömme lähettää sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen mahdollisimman pian.