Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa arabian käännökset kaikille teksteille. Käännöstoimistomme arabian kielen kääntäjillä on kattava kokemus. Olemme kääntäneet esimerkiksi Alankomaiden kaikkien kuntien virtuaalisen kotouttamispalvelun ja muita lukuisia tekstejä arabian kielelle. Kääntäjillämme on kokemusta myös niin sopimusten ja syntymätodistusten kuin lääketieteen, tekniikan, markkinoinnin ja lainopillisen alan teksteistä. 

Miten saan tarjouksen arabian kielen käännöksestä?

Alla olevalla lomakkeella voit helposti pyytää tarjousta arabian kielen käännöksestä. Täytä lomake seuraavasti:

Vaihe 1. Ilmoita lähdetekstin kieli ja valitse arabia kohdekieleksi. 

Vaihe 2. Syötä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä muut tiedot.

Vaihe 3. Paina “Selaa” ja etsi kovalevyltäsi tiedosto, jonka haluat käännättää arabiaksi. 

Lähetä tiedosto sitten käännöstoimistomme projektipäällikölle napsauttamalla “Lähetä”. Tietojasi käytetään yksinomaan tarjouksen laatimiseen.

Saat sitomattoman tarjouksen niin pian kuin mahdollista. Jos käännettäviä tiedostoja on monta, voit lähettää tekstit meille myös sähköpostitse. 

Voit tietysti ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse! 

Englanti-arabia-käännöksiin erikoistunut käännöstoimisto

Arabian kielen kääntäjillämme on laaja kokemus erilaisten tekstien kääntämisestä englannista arabiaan. Työskentelemme vain erikoistuneiden kääntäjien kanssa ja valitsemme kulloiseenkin toimeksiantoon kääntäjän tarkasti hänen kykyjensä mukaan. Tekniikan alaan erikoistunut kääntäjä ei käännä meillä lakitekstejä tai esimerkiksi mainoskansioita. Siten voit olla varma, että käyttöohjeesi tai teknisen dokumentaatiosi käännös on laadukas ja siinä on käytetty oikeaa erikoisalaterminologiaa. Meillä on kaikille näille ja monille muille aloille erikoistunut englanti-arabia-kääntäjä.

Englanti-arabia-käännösten sanahintamme on. Suuremmille teksteille tai virallistettaville käännöksille laskemme hinnan erikseen. Tarkempia tietoja saat projektipäälliköltämme. Saat meiltä aina ensin ei-sitovan tarjouksen.