Suomi

Etsitkö käännöstoimistoa, josta saisit laadukkaat armenian käännökset joustavalla aikataululla? Olet tullut oikeaan paikkaan. Laajan kääntäjäverkostomme ansiosta voimme tarjota sinulle monen eri aihepiirin käännökset nopeasti. Tarvitset sitten tavallisen tekstikäännöksen tai virallisen, auktorisoidun kääntäjän leimaaman käännöksen, me voimme auttaa.  

Taustaa

Armenia sijaitsee Mustanmeren ja Kaspianmeren välissä ja sen naapurivaltioita ovat Turkki, Georgia ja Iran. Maantieteellisesti voidaan katsoa, että Armenia kuuluisi Aasiaan, mutta sillä on poliittisia ja kulttuurisia kytköksiä myös Eurooppaan ja se kuuluu Euroopan neuvostoon. Armeniassa on melkein 3 miljoonaa asukasta. Suurin osa armenialaisista on kristittyjä. 

Pyydä tarjous

Teemme sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen, ja vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin käännöskysymyksiin. Lähetä meille sähköpostia, projektipäällikkömme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Korkealaatuiset englanti-armenia käännökset

Käännöstoimisto Pikakääntäjältä saat korkealaatuiset englanti-armenia-englanti-käännökset. Käytämme natiivikääntäjiä, mikä tarkoittaa, että tämän kieliparin käännöksissä on kääntäjien äidinkieli armenia. Halutessasi hintatarjouksen, täytä sivultamme löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse.

Onko sinulla tarvetta englanti-armenia käännökselle?

Käännöstoimisto Pikakääntäjän Project Managerit etsivät tekstillesi kääntäjän, liittyipä tekstisi mihin aihealueeseen tahansa, aina henkilökohtaisesta kirjeenvaihdosta monimutkaiseen tekstiin.

Monipuoliset kääntäjämme

Käytössämme on niin kaunokirjalliseen kuin lääketieteelliseen, tekniseen ja lainopilliseenkin tekstiin erikoistuneita armenian kääntäjiä. Käännämme niin kulttuuria, politiikkaa, ravintola-alaa, historiaa kuin talouttakin koskevat tekstit. Kääntäjillämme on hallussaan useita erilaisia erikoisaloja. Valitsemme kääntäjän aina  pitämällä mielessä sen, keltä kääntäjistämme löytyy erikoisosaamista vaaditulta aihealueelta. 

Halutessasi lisätietoa otathan yhteyttä Project Manageriimme. Hän auttaa mielellään ja on perillä hyvän käännöksen toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista. 

Laadukkaat suomi-armenia käännökset Pikakääntäjältä

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat korkealaatuiset ja luotettavat käännökset suomen kielestä armenian kielelle ammattikääntäjän tekeminä. Halutessasi  hintatarjouksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse.

Tarvitsetko suomi-armenia käännöksen?

Käännöstoimisto Pikakääntäjän henkilökunta on valmiina etsimään tekstillesi sopivan kääntäjän, liittyipä tekstisi mihin aihepiiriin hyvänsä, aina yksinkertaisesta matkakertomuksesta monimutkaiseen tekstiin, jossa pienikin virhe saattaisi johtaa jopa oikeustoimiin.

Eri aiheisiin erikoistuneet kääntäjät 

Käytössämme on niin kaunokirjalliseen kuin luonnontieteeseen, tekniseen ja lainopilliseenkin tekstiin erikoistuneita kääntäjiä, mutta käännämme yhtä menestyksekkäästi niin kulttuuria, ruokaa, ilmastoa, historiaa kuin urheiluakin koskevat tekstit. Valitsemme kääntäjän aina sen mukaan, että häneltä löytyy erikoisosaamista oikealta alalta. 

Haluatko lisätietoa? Project managerimme avustaa sinua mielellään ja on selvillä hyvän käännöksen toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista.