Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat azerin käännökset tai azerin kielestä käännetyt käännökset. Meidän kautta saat käännettyä kaiken matkakertomuksista, sopimuspapereihin ja ansioluetteloista käyttöohjekirjoihin. Valitsemme azerin kääntäjän aina aihepiirin ja tekstin vaatimustason mukaan. 

Yleistietoa azerin kielestä

Azerin kieli on Azerbaidžanin tasavallan virallinen kieli. Azerin kieli on osa turkkilaisten kielten lounaisryhmää. Kieli on syntynyt varhaisella keskiajalla ja sen lähin sukukieli on turkki. Azerin vanha kirjakieli syntyi -luvulla. Nykyinen kansankieleen pohjaava kirjakieli on muodostunut -lukujen vaihteessa.  

Ota yhteyttä!

Yhteisen kielen puuttuminen on välillä haaste kaupanteossa, mutta valitessasi osaavan käännöstoimiston avuksi kaupankäynti helpottuu ja nopeutuu. Lisäksi vältyt mahdolliselta väärinymmärrykseltä. Tarvitset sitten asiakirja- tai sopimus käännöksiä, ota yhteyttä käännöstoimisto Pikakääntäjään sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Meillä on vuosien kokemus laadukkaista käännöstöistä. Projektipäällikkömme lähettää sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen mahdollisimman pian!