Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja korkealaatuiset bulgarian käännökset tai bulgarian kielestä käännetyt käännökset. Palveluihimme kuuluu tavallisten käännösten lisäksi myös viralliset, auktorisoidun kääntäjän leimaamat käännökset. Meidän kautta saat käännettyä kaiken koulutodistuksista, sopimuspapereihin ja ansioluetteloista monisatasivuisiin käyttöohjekirjoihin. Valitsemme kääntäjän tarkasti aihealueen ja tekstin vaikeustason mukaan. 

Bulgarian kieli

Bulgarian kieli on slaavilainen kieli, joka on osa indoeurooppalaista kielikuntaa. Se on myös Bulgarian virallinen kieli. Se on myös noin 9 miljoonan ihmisen äidinkieli. On myös tutkijoita joiden mielestä makedonian kieli on vain yksi bulgarian kielen murteista. Bulgariaa kirjoitettaessa käytetään kyrillisiä kirjaimia ja aakkosissa on kolmekymmentä kirjainta. 

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet kaupantekoa Bulgariassa voi yhteisen kielen puuttuminen tuntua liian suurelta haasteelta. Tilanne helpottuu, kun valitset asiansa osaavan käännöstoimiston avuksi. Samalla vältyt mahdollisilta väärinymmärryksiltä, joita yhteisen kielen puuttuminen voi tuoda tullessaan. Tarvitset sitten asiakirja- tai sopimus käännöksiä, ota yhteyttä käännöstoimisto Pikakääntäjään sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Meillä on vuosien kokemus laadukkaista käännöstöistä ja autamme sinua mielellämme. Projektipäällikkömme lähettää sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen!