Suomi

Taattua laatua. Pätevät kääntäjät. Kitkaton prosessi.

Vakuuta ulkomaiset kiinteistönostajat ja sijoittajat – kiinteistöjen houkuttelevilla kuvauksilla ja moitteettomilla sopimuksilla. Entä käännökset? Me hoidamme ne.

Pyydä tarjous

Kiinteistöalan käännökset

Kiinteistöalan ammattilaisten työ on usein stressaavaa. Kaupat on hoidettava nopeasti, eikä aika riitä kiinteistöjen kuvausten, esitteiden ja kauppakirjojen kääntämisestä huolehtimiseen.

Anna meidän auttaa. Käännöstoimistomme Pikakääntäjä on ISO 9001 -standardien mukaisesti sertifioitu ja ISO17100 -standardien mukaisesti työskentelevä käännöstoimisto. Mitkä ovat sinun etusi? Saat kaikki kiinteistöalan käännöksesi erittäin korkealaatuisina. Varmasti.

Jos valitset Pikakääntäjän, pääset nauttimaan seuraavista eduista:

 • käännösprosessin kitkaton kulku,
 • pätevät alaan erikoistuneet kääntäjät,
 • kahden silmäparin laatuperiaate,
 • arkaluontoisten tietojen turvallinen käsittely ja
 • selkeä viestintä.

Kiinnostuitko? Ota siinä tapauksessa yhteyttä jo tänään. Projektitiimimme Suomessa auttavat mielellään.

Pyydä tarjous

Nopeita käännöksiä kiireellisille kiinteistöasiakirjoille

Kiinteistöalalla nopeus on valttia. Ostajat ja myyjät haluavat solmia kaupat nopeasti, ja rahoituksenkin pitää järjestyä nopeasti. Suurkaupungeissa kiinteistöt vaihtavat omistajaa muutamassa viikossa. Markkinointiajat ovat siis lyhentyneet valtavasti.

Ymmärrämme erittäin hyvin, että kiinteistöalan yrityksillä ja meklareilla ei ole aikaa odottaa pitkään tärkeitä käännöksiä. Pikakääntäjä kääntää kiinteistöjen kuvaukset, kiinteistöesitteet ja ilmoitukset, sopimukset ja todistukset muutamassa päivässä – ja käännösten laatu on aina erinomainen.

Vakuuttavia markkinointimateriaaleja asiakkaidesi äidinkielellä

Kiinteistön kuvaus ja muut markkinointimateriaalit vaikuttavat erittäin paljon kiinteistön myynnin onnistumiseen. Houkuttelevien kuvien lisäksi myös myyntitekstillä on ratkaiseva rooli.

Jotta huolellisesti laatimasi kiinteistöjen kuvaukset ja esitteet tavoittavat hyvin myös mahdolliset ulkomaiset ostajaehdokkaat, tarvitset miellyttävän käännöksen, joka on kuin ammattikirjoittajan tekemä. Vain näin voit vakuuttaa potentiaaliset ostajat – etenkin korkean hintatason ja luksussegmentillä.

Kiinteistöalaan erikoistuneet markkinointikääntäjämme  antavat kiinteistöjen kuvauksille ja kiinteistöesitteille taatusti viimeisen silauksen.

Moitteettomia sopimuskäännöksiä kiinteistöalalle

Tarvitsetko luotettavia käännöksiä kiinteistöjen kauppakirjoista ja muista oikeudellisista asiakirjoista? ISO 9001 -standardien mukaan sertifioidussa ja ISO17100 -standardien mukaisesti työskentelevässä käännöstoimistossamme tärkeät käännöstehtäväsi ovat luotettavissa käsissä.

Teetämme juridisten asiakirjojen käännöksiä yksinomaan erikoiskoulutuksen saaneilla, juridiikkaan erikoistuneilla ammattikääntäjillä, jotka tuntevat alan erittäin hyvin. Hyväksi todettu kahden silmäparin laatuperiaatteemme takaa moitteettomat sopimuskäännökset, joiden avulla kauppojen tekeminen sujuu nopeasti ja kitkattomasti.

Autamme mielellämme myös todistusten ja maarekisterimerkintöjen auktorisoiduissa käännöksissä, tarvittaessa myös apostille-todistuksella vahvistettuna.

Taloyhtiöiden järjestyssäännöt

Yhteiselo kaupungeissa on yhä moninaisempaa. Taloyhtiöiden, kuntien ja vuokra-asuntojen omistajien tulisi – tai täytyy – siksi tarjota järjestyssäännöt suomen lisäksi myös muilla kielillä.

Useiden kieliyhdistelmien käännökset ovat Pikakääntäjälle jokapäiväisiä. Ota yhteyttä jo tänään, niin saat järjestyssääntöjesi kääntämisestä nopean tarjouksen, joka ei sido sinua mihinkään.

Pyydä tarjous

Pitkäaikainen kumppaninne kaikille suomenkielisille markkinoille

”Teemme aina mielellämme yhteistyötä kanssanne.” Tämä erään kiinteistöalan yrityksen toteamus ilahdutti tiimiämme. Sen lisäksi se heijastaa palveluidemme laatua.

Etsitkö pitkäaikaista ja luotettavaa kumppania huolehtimaan kiinteistöalan käännöksistä? Meillä on kaksi toimipistettä Suomessa: Espoossa ja Tampereella.

Kaikki sujui nopeasti”

Kiinteistöalan käännöksissä vaaditaan nopeutta ja laadukasta työn jälkeä. Käännöspalveluntarjoajan valinnassa on varmistettava, että…

 • kääntäjillä on hallussaan kiinteistöalan ammattisanasto,
 • tekstit on käännetty oikein ja
 • mahdollinen markkinointiaineisto kuulostaa houkuttelevalta.

Pikakääntäjä vastaanottaa näitä toimeksiantoja mielellään, jotta voit itse keskittyä ydinliiketoimintaasi – kiinteistöjen markkinointiin ja myyntiin.

Pyydä tarjous

Usein esitettyjä kysymyksiä

Voiko Pikakääntäjä käsitellä kiinteistöesitteitämme esimerkiksi InDesign- tai FrameMaker-muodossa?

Kyllä, ilman muuta.

Käännöksemme on erittäin kiireellinen. Voimmeko saada sen muutaman päivän sisällä?

Totta kai. Lataa asiakirja tarjoussivullemme, valitse lähdekieli, erikoisala ”Kiinteistöala” ja kohdekieli. Työkalumme esittää heti eri toimitusaikoja ja vastaavaa hintaa. Erittäin kiireellisissä tapauksissa voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse numeroon +358 9 2514 4305 (Suomesta ilman kansainvälistä tunnusta 09 25144305).

Tarvitsemme ainoastaan yhteenvedon tarjouspyyntöasiakirjoista, emme täydellistä käännöstä. Onko se mahdollista?

Ilman muuta. Ota siinä tapauksessa meihin yhteyttä suoraan sähköpostiosoitteeseen info@pikakaantaja.fi tai puhelimitse numeroon +358 9 2514 4305 (Suomesta ilman kansainvälistä tunnusta 09 25144305).

Kuinka päteviä Pikakääntäjän kääntäjät ovat?

Kiinteistöjen kuvausten, kiinteistöesitteiden ja kauppakirjojen kääntämiseen palkkaamme ainoastaan markkinointiteksteihin, kiinteistöalaan tai juridiikkaan erikoistuneita kääntäjiä. Jotkut ovat jopa aiemmin toimineet meklareina ja ovat siten erittäin perehtyneitä alan ammattikäsitteisiin. Jos haluat, voit myös valita meiltä vakiokääntäjät kaikille projekteillesi.

Tarvitsemme virallisen käännöksen. Miten se onnistuu?

Yritysasiakkaille voimme teettää virallisia käännöksiä Suomessa auktorisoiduilla kääntäjillä, tarvittaessa myös apostille-todistuksella vahvistettuina. Lähetä asiakirjasi meille sähköpostiosoitteeseen info@pikakaantaja.fi.

Millä kieliyhdistelmillä Pikakääntäjä tarjoaa kiinteistöalan käännöksiä?

Erittäin erikoistuneiden kiinteistöalan asiakirjojen kääntämisessä pääasialliset kieliyhdistelmämme ovat englanti–suomi ja suomi–englanti. Sopimus- ja markkinointikäännöksiä tarjoamme myös muissa kieliyhdistelmissä.

Tarvitsetko laadukkaita käännöksiä kiinteistöalan sopimuksista tai kiinteistöesitteistä? Pikakääntäjä on jo yli 20 vuoden ajan toiminut  suurten kiinteistöalan yritysten suosittuna kumppanina.

Pyydä tarjous

Kiinteistöalan käännökset

Käännämme kiinteistöalan tarpeisiin mielellämme muun muassa seuraavia asiakirjoja:

 • kiinteistöjen kuvauksia
 • kiinteistöesitteitä
 • kiinteistöjä koskevia ilmoituksia
 • verkkosivuja
 • esisopimuksia
 • vuokrasopimuksia
 • maanvuokrasopimuksia
 • kauppakirjoja
 • meklarin kanssa solmittuja palkkiosopimuksia
 • tarjouspyyntöasiakirjoja
 • järjestyssääntöjä
 • todistuksia auktorisoituina käännöksinä