Suomi

Taattua laatua. Pätevät kääntäjät. Kitkaton prosessi.

Vakuuta asiakkaasi, toimeksiantajasi ja osakkaasi – luotettavilla taloustiedoilla. Entä käännökset? Me hoidamme ne. Näin voit varata asiakkaillesi heidän ansaitsemansa ajan ja huomion.

Pyydä tarjous

Ammattimaiset talousalan käännökset pankeille, rahoituslaitoksille ja rahoitusteknologia-alan yrityksille

Talousalalla käsitellään päivittäin asiakkaiden ja toimeksiantajien arkaluontoisia tietoja. Hienovaraisuus ja vaitiolo ovat siellä erittäin tärkeällä sijalla. Ymmärrämme sen. Siksi teemme talousalan asiakirjojen käännökset äärimmäisen huolellisesti ja teemme yhteistyöstä ainoastaan luotettavien talousalan kääntäjien kanssa.

Meihin voi luottaa. Pikakääntäjä on ISO 9001 -standardin mukaisesti sertifioitu ja ISO17100 – standardin mukaisesti työskentelevä käännöstoimisto. Mitkä ovat sinun etusi? Saat kaikki talousalan käännöksesi erittäin korkealaatuisina, taatusti.

Jos valitset Pikakääntäjän, pääset nauttimaan seuraavista eduista:

 • käännösprosessin kitkaton kulku,
 • pätevät talousalan kääntäjät,
 • kahden silmäparin laatuperiaate,
 • arkaluontoisten tietojen turvallinen käsittely ja
 • selkeän viestinnän.

Kiinnostuitko? Ota siinä tapauksessa yhteyttä jo tänään. Projektitiimimme Suomessa auttavat mielellään.

Pyydä tarjous

Talouskäännökset: Luotettavasti. Luottamuksellisesti. Virheettömästi.

Kun käännetään talousalan asiakirjoja, kuten toimintakertomuksia, tilinpäätöksiä, lehdistötiedotteita ja esittelyjä, jokaisen yksityiskohdan on pidettävä paikkansa. Numerovirheitä ei saa katsoa läpi sormien. Myös ammattikäsitteitä on käytettävä oikein.

ISO 9001 -standardin mukaan sertifioidussa ja ISO17100 -standarin mukaisesti työskentelevässä käännöstoimistossamme tärkeät talousalan käännöksesi ovat luotettavissa käsissä. Takaamme…

 • hyväksi todettujen laadunhallintaohjeiden noudattamisen,
 • kaikkien käännösten tarkistamisen moderneilla CAT- ja QM-työkaluilla ja
 • moitteettomat käännökset kahden silmäparin laatuperiaatteella.

Talousalan asiakirjojasi kääntävät ainoastaan erityisen koulutuksen saaneet ammattikääntäjät, jotka tuntevat alanne erittäin hyvin ja ovat saaneet alaan liittyviä lisäkoulutuksia.

Teemme mielellämme myös virallisia käännöksiä kaupparekisteriotteistanne ja toimeksiantajienne todistuksista suomeksi ja suomesta muille kielille – tarvittaessa myös apostille-todistuksella vahvistettuina.

Suurta hienovaraisuutta talousalan käännöksiisi

Tarvitsetko omaisuudenhoitajana käännöksiä ulkomaisille toimeksiantajillesi? Siinä tärkeää on ennen kaikkea hienovaraisuus ja vaitiolo. Ja juuri niitä Pikakääntäjä tarjoaa.

Olemme esimerkiksi tehneet vuosia yhteistyötä sijoitusyhtiöiden kanssa ja kääntäneet rahoitusneuvonta-asiakirjoja suomesta englanniksi ja muille kielille.

Jokainen asiakas saa oman vakiotilinhoitajan, joka huolehtii kaikista asiakkaan intresseistä. Asiakkaan toiveesta tarjoamme myös yhteistyötä vakiokääntäjän kanssa.

Erittäin pätevät talousalan kääntäjät

Luovuta talousalan asiakirjasi huolella valitsemiemme ja testaamiemme talousalan kääntäjien kokeneisiin käsiin. Toimeksiannostasi huolehtivat ainoastaan äidinkielelleen kääntävät kääntäjät, jotka ovat suorittaneet talousalan käännöksiä käsittelevän jatkokoulutuksen.

Joillakin talousalan kääntäjistämme on jopa pankkivirkailijan koulutus, joten he ovat erittäin perehtyneitä alaasi. Ja luonnollisesti he kaikki ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen. Siten voit aina luottaa meihin.

Halutessasi järjestämme noin 100 huolellisesti valikoidun kieliasiantuntijamme joukosta käyttöösi vakiokääntäjän, jolla teetämme kaikki projektisi.

Talousalan käännökset – kun oikealla sanamäärällä on merkitystä

Talousmaailmalla on aivan oma kielensä. Yrityksenne imagon kannalta ulkomailla on tärkeää, että käännetyt talousalan tiedotteet, markkinakatsaukset tai markkinakommentit muotoillaan aivan yhtä huolellisesti kuin lähdekielessä.

Siksi talousalan käännöksenne tekevät meillä aina erittäin pätevät talousalan kääntäjät, jotka ymmärtävät alaanne.

Tarvittaessa laadimme myös mielellämme kanssasi sovitun talousalan sanaston, joka sisältää valitsemasi tärkeät ammattikäsitteet –siten voit aina luottaa, että talousalan käännöksesi hoidetaan hyvin.

Käännökset rahoitusteknologia-alan yrityksille

Rahoitusteknologia-alan yrityksillä on omat erityiset haasteensa. Jos rahoitusalan startup-yritykset haluavat avata uusia markkinoita, ne tarvitsevat talousalan käännösten lisäksi useimmiten myös

Näille alueille pitäisi oikeastaan valita eri kääntäjät – mikä koskee jokaista kieliyhdistelmää. Valtava kuluerä. Mutta ei hätää, me huolehdimme siitä mielellämme ja kokoamme rahoitusteknologia-alan käännöksiinne huipputiimin sopivista ammattikääntäjistä jokaiselle kieliparille.

Pyydä tarjous

Pitkäaikainen kumppaninne kaikille suomenkielisille markkinoille

”Teemme aina mielellämme yhteistyötä kanssanne.” Tämä talousalalla toimivan asiakkaan toteamus ilahdutti tiimiämme. Sen lisäksi se heijastaa palveluidemme laatua.

Etsitkö pitkäaikaista ja luotettavaa kumppania huolehtimaan talousalan käännöksistä? Meillä on kaksi toimipistettä Suomessa: Tampereella ja Espoossa.

”Luotamme yhteistyöhön Pikakääntäjän kanssa”

Talousalan käännöksissä tarvitaan hienovaraisuutta, huolellisuutta ja joskus myös nopeutta. Käännöspalveluntarjoajan valinnassa on varmistettava, että…

 • kääntäjillä on hallussaan talousalan ammattisanasto,
 • tekstit on käännetty oikein ja
 • tarvittaessa toimitus onnistuu nopeammin.

Pikakääntäjä vastaanottaa näitä toimeksiantoja mielellään, jotta voit itse keskittyä ydinliiketoimintaasi ja asiakkaidesi ja toimeksiantajiesi palvelemiseen.

Usein esitettyjä kysymyksiä

Mitä talouskäännökset ovat?

Talouskäännösten käsite on melko monikerroksinen ja kattaa mm. rahoitusneuvonnan asiakirjojen, toimintakertomusten, tilinpäätösten, esitysten, lehdistötiedotteiden, talousalan tiedotteiden ja markkinakatsausten kääntämisen. Nämä asiakirjat sisältävät usein arkaluontoista tietoa, ja niiden kääntämiseen tarvitaan erityiskoulutuksen saanut, talousalaan erikoistunut kääntäjä, joka kääntää ne hienovaraisesti, luotettavasti ja oikein.

Kuinka kauan talousalan käännöksen tekeminen kestää?

Talousalan käännökseen kuluva aika riippuu asiakirjan pituudesta. Talousalan käännöksiin erikoistunut ammattikääntäjä kääntää keskimäärin 2 000 sanaa päivässä. Tähän on lisättävä toisen henkilön tekemän kielentarkastuksen viemä aika. Voit ladata talousalan asiakirjasi tarjoussivullemme, jolloin saat arvioidun toimitusajan ja hintatarjouksen muutamassa minuutissa.

Miksi on niin tärkeää, että jokainen talousalan käännöksen kohta pitää paikkansa?

Talousalan käännösten sisällössä ei saa olla virheitä. Numerovirheillä tai väärin käännetyillä käsitteillä voi olla vakavia seurauksia – asiakkaiden tai toimeksiantajien korvausvaatimuksista aina organisaatiosi maineen kärsimiseen. Tarkista käännöspalveluntarjoajaa valitessasi, onko toimisto sertifioitu ISO 9001 -standardin mukaisesti.

Tarvitsetko laadukkaita talousalan käännöksiä? Pikakääntäjän käännöstoimisto on jo yli 20 vuoden ajan toiminuttunnettujen rahoituslaitosten, pankkien ja rahoitusteknologia-alan yritysten suosittuna kumppanina.

Pyydä tarjous

talouskaannokset

Käännämme talousalan tarpeisiin mielellämme muun muassa seuraavia asiakirjoja:

 • rahoitusneuvonta-asiakirjoja (sekä yrityksille että yksityisille)
 • lehdistötiedotteita
 • toimintakertomuksia ja tilinpäätöksiä
 • esittelyjä
 • sopimuksia
 • osallistumisraportteja
 • veroasiakirjoja
 • kaupparekisteriotteita
 • PSD1- ja PSD2-dokumentaatiota
 • toimintasuunnitelmia ja tarjouksia
 • yleiseen tietosuoja-asetukseen liittyviä asiakirjoja