Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Yritys

Maapallo

Meiltä saat käännökset kaikille mahdollisille kielille. Ota yhteyttä!

Käännöstoimisto Pikakääntäjä on ollut alalla jo yli 21 vuotta. Alun perin hyvin pienestä perheyrityksestä on vuosien saatossa kasvanut useissa maissa operoiva kansainvälinen liikeyritys. Teemme käännöksiä lukuisille eri toimialoille ja käännämme lähes kaikille kielille. Asiakkainamme on yhdistyksiä, kaupallisia yrityksiä, viranomaistahoja, monikansallisia yhtiöitä sekä yksityishenkilöitä.

Miksi sinun pitäisi valita Pikakääntäjä?

Seuraavat asiat kuvaavat palveluamme parhaiten:

Nopeat toimitukset

Pikakääntäjä on nimensä mukainen yritys, koska nopeus on valttikorttimme. Kääntäjämme ovat kokeneita ja erikoistuneet lukuisille eri aloille. Heillä on lisäksi käytössään uusin teknologia, joka mahdollistaa nopeat toimitukset. Kääntäjillä on myös mahdollisuus tehdä töitä tarpeen tullen iltaisin tai viikonloppuisin. Kerro meille, jo tarjouspyyntövaiheessa, jos projektisi on kiireellinen, toimimme sen mukaisesti. Lähetämme sinulle tarjouksen aina niin pian kuin se suinkin on mahdollista. Meiltä tuleva hintatarjous on aina ei-sitova, mikä tarkoittaa, ettet maksa siitä mitään. Tilaus astuu voimaan vasta, kun lähetät meille vahvistuksen.

Erikoistuneet ammattikääntäjät

Pikakääntäjä käyttää ainoastaan käännettävää kieltä äidinkielenään puhuvia kääntäjiä. Tämän lisäksi jokaisella kääntäjällä on hallussa tietty erikoisala. Tunnemme kääntäjiemme koulutustaustat ja vahvuudet ja näin osaamme valita parhaiten soveltuvan kääntäjän jokaista toimeksiantoa varten. Tämä tarkka etukäteistyö varmistaa, että käännöksen tekee henkilö, jolla on hallussaan aineiston vaatima tyyli ja erikoissanasto.

Tekninen erikoisosaaminen

Olemme käännöstoimisto, mutta palveluihimme kuuluu paljon muutakin. Teemme käännösten lisäksi myös oikolukua ja autamme sinua myös aineiston taitossa. Meillä on erillinen tekninen osasto, ja näin voit saada tarpeen vaatiessa tekstisi valmiiksi taitettuna. Tämä säästää aikaasi, kun sinun ei tarvitse erikseen kääntyä painotuotteisiin keskittyvän toimiston puoleen.

Kilpailukykyiset hinnat

Kääntäjämme käyttävät uusinta teknologiaa apunaan käännöksissä. Myös Pikakääntäjällä on hallussa tehokkaat hallinnointiohjelmat, joten tilausprosessi hoituu nopeasti ja vaivattomasti. Aika on rahaa, kuten sanonta kuuluu ja se pitää paikkaansa myös meillä. Kun kaikki hoituu nopeasti ja tehokkaasti se mahdollistaa myös kilpailukykyisen hintatason.

Haluatko lisätietoja?

Saat meihin yhteyden helposti oheisella tarjouspyyntölomakkeella taisähköpostitse. Voit aina myös soittaa meille. Palvelemme mielellämme!

Pikakaantaja.fi on KIVA-ohjelman ylpeä sponsori

Pikakääntäjä - nopea, asiantunteva ja luotettava!

2020-01-06T14:42:11.5919310Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.