Käännöstoimistomme Belgiassa

Käännöstoimistomme Antwerpenissa

Käännöstoimistomme on laajentunut myös Antwerpeniin, Belgiaan

Etsitkö käännöstoimistoa, missä saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua? Olet silloin tervetullut myös Pikakääntäjän Antwerpenin toimistoon. Löydät meidät osoitteesta:
Snelvertaler Antwerpen

Grote Steenweg 110
2600   Antwerpen
+32 3 547 0170
, Antwerpen, Belgia. Mutta voit myöskin soittaa.Henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiisi.

Lukuisat erikoistumisalat

Kohdistamme osaamisemme aina alueen erityisaloihin. Käännämme säännöllisesti tekstejä koskien Antwerpenin luonnetta urheilukaupunkina. Mutta luonnollisestikin suuri osa toimeksiantojamme koskee kuljetusta ja satamateollisuutta. Myös matkailu –ja ravintola-ala työllistää meitä säännöllisesti. Työskentelemme mm. oikeustieteellisiin, kaupallisiin, teknisiin ja kirjallisiin teksteihin erikoistuneiden kääntäjien kanssa ja tämä mahdollistaa lokalisoinnin ja käännöksen korkean laadun.

Enemmän kuin vain tietokanta

Käännöstoimistomme Antwerpenissä toimii yhteistyössä muiden toimistojemme kanssa niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa. Yhdistetty tietotaitomme takaa korkealaatuisen käännöksen.

Kokeile itse

Haluatko testata käännöstoimisto Pikakääntäjän Antwerpenin toimistoa käytännössä? Voit tulla henkilökohtaisesti käymään tai soittaa Jos haluat hinta-arvion tekstillesi, yksinkertaisinta on ottaa yhteyttä sähköpostitse. Lähetä käännettäväksi tuleva teksti osoitteeseen sähköpostitse. Tällöin saat arkipäivisin hintatarjouksen meiltä paluupostissa usein jopa tunnin sisällä.

2017-01-12T14:19:12.4814604Z

Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Female83950
customer service
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 52 kääntäjältä olemme saaneet 4,9 pistettä 5:stä mahdollisesta.