Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Käännöstoimistomme Belgiassa

Snelvertaler Antwerpen
Grote Steenweg 110
2600 Antwerpen
+32 3 547 0170
Etsitkö käännöstoimistoa, missä saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua? Olet silloin tervetullut myös Pikakääntäjän Antwerpenin toimistoon. Löydät meidät osoitteesta: Antwerpen, Belgia. Mutta voit myöskin soittaa.Henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiisi.

Lukuisat erikoistumisalat

Kohdistamme osaamisemme aina alueen erityisaloihin. Käännämme säännöllisesti tekstejä koskien Antwerpenin luonnetta urheilukaupunkina. Mutta luonnollisestikin suuri osa toimeksiantojamme koskee kuljetusta ja satamateollisuutta. Myös matkailu –ja ravintola-ala työllistää meitä säännöllisesti. Työskentelemme mm. oikeustieteellisiin, kaupallisiin, teknisiin ja kirjallisiin teksteihin erikoistuneiden kääntäjien kanssa ja tämä mahdollistaa lokalisoinnin ja käännöksen korkean laadun.

Enemmän kuin vain tietokanta

Käännöstoimistomme on laajentunut myös Antwerpeniin, Belgiaan

Käännöstoimistomme Antwerpenissä toimii yhteistyössä muiden toimistojemme kanssa niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa. Yhdistetty tietotaitomme takaa korkealaatuisen käännöksen.

Kokeile itse

Haluatko testata käännöstoimisto Pikakääntäjän Antwerpenin toimistoa käytännössä? Voit tulla henkilökohtaisesti käymään tai soittaa. Jos haluat hinta-arvion tekstillesi, yksinkertaisinta on ottaa yhteyttä sähköpostitse. Lähetä käännettäväksi tuleva teksti osoitteeseen sähköpostitse. Tällöin saat arkipäivisin hintatarjouksen meiltä paluupostissa usein jopa tunnin sisällä.

2019-11-22T13:50:46.3126351Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.