Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Luottamuksellisuus

Voimme lähettää salassapitovahvistuksen pyydettäessä. Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kääntämämme asiakirjat ovat usein salaisia tai sisältävät henkilökohtaisia tietoja. Käsittelemme asiakirjojanne ammattimaisella huolellisuudella. Sovellamme kaikkia teknisiä ja juridisia varotoimia taataksemme salassapidon. Pikakääntäjä on käännöstoimistona vaitiolovelvollinen ja toimii lain mukaisesti tietoturva-asioissa.

Kääntäjiemme on noudatettava ankaria, luottamuksellisuutta koskevia vaatimuksiamme. Toimitamme tarvittaessa allekirjoitetun salassapitosopimuksen ennen käännöstyön aloittamista. Ota tarvittaessa yhteyttä projektipäällikköön puhelimitse tai sähköpostitse, jos haluat lisätietoja työntekijöidemme vaitiolovelvollisuudesta.

2019-11-13T10:58:55.2081523Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia

Elämme haastavia aikoja yritysmaailmassa, ja luovat ratkaisut ovat tarpeen. Olemme käytettävissä normaalisti sekä uusille, että vakioasiakkaillemme, ja olemme valmiita löytämään juuri teille tilanteeseen sopivan ratkaisun käännöstarpeillenne.

Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.