Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Suosituimmat käännöskielet

Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen.

Käännetyimmät kielet

Kansainvälinen käännöstoimisto Pikakääntäjä huolehtii suomalaisille asiakkailleen etupäässä käännöksiä seuraaville kielille:

Yleistietoa käännöksistämme

Eurooppa voidaan käsittää kotimarkkina-alueeksemme. Euroopassa yksistään on yli kolmesataamiljoonaa saksaa, ranskaa tai englantia äidinkielenään puhuvaa henkilöä. Näitä kolmea kieltä käännämme Euroopan toimistoistamme käsin myös ylivoimaisesti eniten. Päivittäin käännämme keskimäärin 274 000 sanaa kyseisiltä kieliltä sekä kyseisille kielille. Reilun kahden kymmenen tuhannen käännöksen siivittämän kokemuksen lisäksi omaamme myöskin kattavan kääntäjien verkoston. Tämä takaa sen että joka murteelle, aihepiirille ja aikataululle löytyy kääntäjä. Sinä asiakkaana hyödyt kokemuksestamme; näemme käden käänteessä kuka tekstillesi sopivista kääntäjistämme on vapaana. Lisäksi tästä ei koidu sinulle lainkaan käsittelykuluja, vaan maksat ainoastaan käännöksestä.

Näille kolmelle yleisimmälle kielelle olemme tehneet erilliset sivustot:


Englanti

Englanti on epäilemättä toimistomme käännetyin kieli, mikä tuskin hämmästyttää ottaen huomioon sen vankan aseman kansainvälisessä kommunikaatiossa ja maailman “toisena kielenä”. Erityisesti liiketoiminnassa englannin taitaminen on välttämätöntä. Tunnemme henkilökohtaisesti kääntäjiemme vahvat ja vähemmän vahvat puolet. Yksi loistaa markkinointihenkisissä teksteissä, toinen teknisissä, kolmas hallitsee tarkalleen lakitieteen termit.

Saksa

Englannin lisäksi työskentelemme paljon saksan käännöksien parissa. Saksan kaupan kohentuessa on saksan kielen osuus saavuttanut vahvan aseman. Saksan koordinaattorimme ovat valmiina auttamaan sinua Kölnin toimistostamme käsin, varmistaen että saksankielinen käännöksesi on viimeisteltyä laatua. Tarvitessasi huolitellun ja luonnollisen kuuloisen käännöksen vaikkapa markkinoidaksesi tuotteita Saksan markkinoilla, on puoleemme kääntyminen enemmän kuin suositeltavaa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä käännöksiin tai käännöstyöhön liittyen, otathan yhteyttä sähköpostitse.


Ranska

Kolmas eniten käännetyistä kielistämme on ranska. Koska asiakaskuntamme sekä Ranskassa että Belgian ranskankielisessä osassa on laaja, tiedämme tarkalleen mihin vaatimuksiin käännöksen tulee pystyä vastaamaan. Kiinnitämme huomiota sen maan kulttuurillisiin arvoihin, jossa käännöstä tullaan käyttämään. Erityisesti Belgiassa ja Ranskassa puhutun ranskan välillä on pieniä eroja joilla saattaa kuitenkin olla suuri merkitys. Belgian ranskankielisessä osassa tuotettu ja paikalliselle väestölle suunnattu esite ei siis välttämättä aiheuta Ranskassa suurtakaan reaktiota. Käännyttehän puoleemme tarvitessanne käännöstoimistoa joka tuntee molemmat markkinat ja molempien kielivarianttien eroavaisuudet.


Muut kielet

Yllä mainittujen kielien lisäksi meillä on käytössämme espanjan, italian, venäjän, puolan, japanin, ruotsin, tanskan ja norjan kääntäjiä, toisin sanoen kääntäjät kaikille EU:n kielille. Saadaksesi ilmaisen käännöstarjouksen, otathan yhteyttä täyttämällä sivun oikealta puolelta löytyvän lomakkeen. Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää meille pyyntösi sähköpostilla.


Eksoottisemmat kielet

Tältä sivulta löydät lisätietoa Euroopassa harvemmin käännetyistä kielistä kuten esimerkiksi arabia, hindi ja farsi. Jo se, että vuosittain yli 30 julkisen hallinnon toimijaa käännättää etnisiä vähemmistöryhmiä koskevat käännöksensä meillä, kertoo vahvasta kokemuksestamme.

2018-04-23T12:02:51.5010391Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.