Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaikenlaisten tekstien käännökset

 Pikakaantajan suomalainen käännöstoimisto

Haluatko kuulla lisää meidän tarjoamista käännöspalveluista? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Käännöstoimisto Pikakääntäjä Helsingissä ja Tampereella ylläpitää ammattitaitoisten kääntäjien laajaa verkostoa Suomessa. Käytämme käännöstyöhön ainoastaan kääntäjiksi valmistuneita henkilöitä, jotka lisäksi ovat erikoistuneet johonkin kääntämisen osa-alueista. Näihin osa-alueisiin luetaan niin talousalan tekstien kuin juridisten, teknisten kuin lääketieteellistenkin tekstien kääntäjät, muutamia mainitaksemme.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse arkisin. Voit soittaa joko Helsingin toimistoomme tai Tampereen toimistoomme (03) 4109 3654. Kerro kuinka voimme auttaa sinua käännöksessäsi.

Asiantuntevaa neuvontaa

Henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiinne ja antaa asiantuntevaa apua. Luonnollisesti voit myös lähettää tekstisi sähköpostitse. Lähetämme sinulle ei-sitovan tarjouksemme niin pian kuin mahdollista.

Enemmän kuin pelkkä tietopohja

Paikallisten toimistojen suurin etu on se, että henkilökuntamme tuntee kääntäjämme henkilökohtaisesti. Käännöstoimisto Pikakääntäjä Helsingissä on enemmän kuin pelkkä tietopohja joka kytkee kääntäjän napin painalluksella käännöstyöhön. Tiedämme kääntäjiemme heikkoudet ja vahvuudet ja tarkan saatavuuden kullakin hetkellä. Pikaiset käännöstyöt eivät siksi ole yleensä minkäänlainen ongelma.

2017-01-13T09:29:07.6308226Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.