Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Asiantuntevat käännökset suomen kielestä ja suomen kieleen

Laadukkaat käännökset

Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen.

Etsiessänne asiantuntevaa suomenkielistä käännöstoimistoa olette oikeassa osoitteessa. Käännämme suomenkielestä ja suomenkieleen monilla kieliyhdistelmillä.

Toimistollemme työskentelevät kääntäjät omaavat poikkeuksetta mittavan kokemuksen yhdellä tai useammalla toimialalla, ollen siksi asiantuntijoita esimerkiksi teknisten, kaupallisten, laki- tai lääketieteellisten tekstien käännöksissä.

Tarjouspyyntö nopeasti ja vaivattomasti

Lähetettyänne käännettävän tekstin sähköpostitse, tulette saamaan meiltä ilmaisen ei-sitovan hintatarjouksen. Mikäli hyväksytte tarjouksen, vastaanotatte käännöksenne sovitun ajan sisällä. Käännöstyö laitetaan käyntiin sen jälkeen, kun olette saaneet meiltä sitovan tilausvahvistuksen.

Kaikki kääntäjämme puhuvat kohdekieltä äidinkielenään. Käännöksen teon jälkeen Project Managerimme tarkastaa vielä käännöksen ollaksemme varmoja, että kunkin tekstin vaativa terminologia, tyyli, tulkinta sekä kielellinen ulkoasu ovat kohdallaan. Näin voitte olla varmoja että saatte korkealuokkaisen ja virheettömän käännöksen.

Kiireelliset käännökset

Voitte lähestyä meitä myös pikaista käännöstä vaativissa toimeksiannoissa. Tarkka toimitusaika määrittyy tällöin sekä kääntäjiemme saatavuuden mukaan, että sen mukaan miten pian vastaanotamme tekstinne. Asetamme toimeksiantonne tällöin etusijalle.

Hinnat ja toimitusajat

Hintamme ovat aina kilpailukykyiset Suomen markkinoihin nähden. Tekstin pituudesta riippuen saatamme jopa antaa alennusta käännöksestä.

2016-11-18T09:25:31.6548466Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.