Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

LEHDISTÖTIEDOTE

Helsinki, 26. kesäkuuta 2013

Pikakääntäjä maailman johtavien kielipalvelujen tarjoajien joukossa

Riippumattoman markkinatutkimusyrityksen Common Sense Advisoryn mukaan Pikakääntäjä kuuluu alan johtavien yritysten joukkoon 34,7 miljardin dollarin palvelusektorilla

Käännöstoimisto Pikakääntäjä
Pikakääntäjä julkaisi tänään virallisen rankinglistan maailman sadasta johtavasta kielipalveluja tarjoavasta yrityksestä kääntämisen ja tulkkauksen alalla. Markkinatutkimusyritys Common Sense Advisoryn 31. toukokuuta julkaisemalla The Language Services Market: 2013 listalla, Pikakääntäjä sijoittui sijalle 59 liikevaihdon perusteella yli 27 600 eripuolilla maailmaa toimivan palveluntarjoajan joukossa. Samassa raportissa Pikakääntäjä oli myös 17. suurin lokalisointipalvelujen tarjoaja koko Länsi-Euroopassa.

Osana tutkimustaan Common Sense Advisory tutki yli 1000 kielipalveluja tarjoavaa yritystä tilikausien 2011 ja 2012 ilmoitettua liikevaihtoa sekä 2013 arvioitua liikevaihtoa koskevien tietojen keräämiseksi. Yritys, joka on julkaissut markkina-arvioita ja globaaleja rankinglistoja viimeisen kahdeksan vuoden ajan, totesi kielipalvelujen kysynnän jatkuvan ja myös kasvavan 5,13 % vuositasolla (Pikakääntäjä 10,3 % viimevuonna). Raportin mukaan globaali kauppa, kansainvälinen liiketoiminta ja sisällön kasvu ovat kolme olennaista kielipalvelusektorin kasvuun vaikuttavaa tekijää.

Pikakääntäjä tarjoaa käännös-, oikoluku- ja tulkkauspalveluja sekä kielellistä mukauttamista Länsi-Euroopassa sekä Yhdysvalloissa. Pikakääntäjä oli alansa johtavien yritysten joukossa Common Sense Advisoryn tutkimuksessa jo kolmantena peräkkäisenä vuonna.

Täydellinen luettelo suurimmista kielipalvelujen tarjoajista löytyy osoitteesta Common Sense Advisory.

Pikakääntäjä

Pikakääntäjä tarjoaa käännös- ja tulkkauspalveluja yrityksille ja julkiselle sektorille. Kattava asiakaskuntamme käsittää yksityishenkilöt, valtionlaitokset sekä suuret monikansalliset yritykset. Pikakääntäjä tarjoaa avaimet tehokkaaseen viestintään asiakkaiden kanssa eripuolilla maailmaa tarjoamalla laadukkaita käännöksiä, joita voi luottavaisin mielin käyttää missä tahansa kansainvälisessä ympäristössä.

Common Sense Advisory

Common Sense Advisory on riippumaton markkinatutkimusyritys, joka on erikoistunut käännös-, lokalisointi- ja tulkkauspalvelujen sekä globalisaation ja kansainvälistymisen analysointiin ja siihen liittyvään konsultointiin.

www.commonsenseadvisory.com


Lisätietoja:

|

Pääjohtaja Erwin Vroom (Erwin.Vroom@pikakaantaja.fi)

Pikakaantaja Helsinki
Itämerenkatu 5
00180 Helsinki
(09) 4730 4640

(09) 4730 4640

2018-12-06T13:01:56.9443812Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.