Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Tekniset käännökset saksan kielelle

Tekniset käännökset saksaksi

Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen.

Käännöstoimisto Pikakääntäjä Wienissä on erikoistunut teknisten ammatillisten tekstien kääntämiseen. Teknisten tekstien käännöksiin käytämme ainoastaan kokeneita kääntäjiä, jotka ovat erikoistuneet siihen alaan jota tekstisi koskee. Kääntäjämme ovat usein työllistyneet aiemmin mm. insinööreinä, teknikkoina, ohjelmoijina, ja hallitsevat tätä kautta ammatin termistön moitteettomasti.

Tekstisi on hyvissä käsissä käännöstoimisto Pikakääntäjällä

Toimitamme tekniset käännöksenne niin nopealla aikataululla kuin mahdollista sekä edullisin hinnoin. Projektipäällikkömme huolehtivat käännöksen vaivattomasta kulusta ja toimituksesta. Olet myös aina tervetullut ottamaan yhteyttä mikäli sinulla on käännöstyötä koskevia kysymyksiä.

Odotamme yhteydenottoasi joko sähköpostitse tai tarjouspyyntölomakkeemme välityksellä. Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen.

2017-01-13T09:37:48.8189362Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.