Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Lokalisointipalvelut

Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen.

Mitä on lokalisointi?

Yleisesti ottaen lokalisointi tarkoittaa tekstin yksityiskohtien muokkaamista paikallisiin olosuhteisiin sopivaksi. Lokalisointi pitää sisällään mm. kokojen ja mittojen sovittamista paikallisiin käytettyihin termeihin. Lokalisoinnissa otetaan paikallisen kielen lisäksi myös kulttuuri huomioon. Tämä on tärkeää erityisesti markkinointitekstejä ja kotisivuja käännettäessä. Meiltä löytyy kääntäjiä, jotka osaavat kääntää esimerkiksi kotisivusi Venäjän markkinoihin sopiviksi tai kääntää tuotteesi markkinointimateriaalin siten, että se palvelee Aasian markkinoita, jos tarve näin vaatii.

2017-01-13T09:35:43.8144370Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia

Elämme haastavia aikoja yritysmaailmassa, ja luovat ratkaisut ovat tarpeen. Olemme käytettävissä normaalisti sekä uusille, että vakioasiakkaillemme, ja olemme valmiita löytämään juuri teille tilanteeseen sopivan ratkaisun käännöstarpeillenne.

Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.