Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Alennukset ja lisämaksut

Voitte lähettää tekstin sähköpostitse.

Käyttääkö Pikakääntäjä alennuksia?

Käännöstoimistomme myöntää joissakin tapauksissa alennuksia. Sivustoltamme löytyvät normaalit hinnat käännöstöille. Nämä ovat tavalliset hintamme yleisteksteille.

Milloin alennus voi olla mahdollinen?

Muutamissa tapauksissa voimme päättää tarjota edullisempaa käännöstyötä. Perusteena tälle pitää olla tavanomainen kieliyhdistelmä. Esim. suomi-englanti tai suomi-ruotsi. Myös toimitusajassa on oltava tilaa joustolle, jotta alennus voidaan myöntää. Kiireellisissä töissä alennus ei ole valitettavasti mahdollinen.

Usein ja paljon käännettävää

Pikakääntäjä myöntää alennuksia suurista tekstimääristä, jotka eivät vaadi erikoisalan osaamista. Esimerkiksi käännöstyö, jonka suuruus on 10000 sanaa ja toimitusajassa on ylimääräistä tilaa. Jos teetätte usein käännöstöitä kauttamme ja tekstit eivät vaadi erikoisosaamista, voimme tarjota alennuksen hinnasta. Analysoimme tekstin ennen tarjouksen tekoa. Voitte lähettää tekstin sähköpostitse. Voitte myös ottaa yhteyttä puhelimitse eri toimistoihimme ympäri Eurooppaa.

Edullisempia käännöksiä

Tarvitsetko käännöstä, jossa laatu ei ratkaise vaan hinta? Tytäryhtiömme on tällöin palveluksessanne. Tarjouspyynnön heille voitte lähettää sähköpostitse. Tämän edullisemman käännöstoimiston sivuilta löydät lisää tietoa yksinkertaisten käännöstöiden edullisemmasta kääntämisestä. Käännöstöihin käytettävät kääntäjät ovat vastavalmistuneita kääntäjiä, jotka aloittelevat uraansa käännösten maailmassa. Jos etsitte korkealaatuista käännöstä, suosittelemme tekemään tarjouspyynnön käännöstoimiston Pikakääntäjän kautta. Tämä käy helposti myös sähköpostitse.

2016-11-18T09:28:47.9894781Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.