Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja korkealaatuiset flaamin kielen käännökset kaikenlaisille asiakirjoille. Laatu on meille tärkeintä, joten teemme yhteistyötä ainoastaan sellaisten kääntäjien kanssa joilla on käännösalalle soveltuva koulutus ja vahva kokemus. Kääntäjä valitaan aina aihepiirin ja tekstin vaativuuden mukaan. 

Flaamin kieli 

Virallisesti flaami ei ole kieli vaan murre. Flanderissa on käytössä yhteensä neljä hollannin murretta. Ne ovat brabantia, itä-flaami, länsi-flaami ja limburgin murre, joista kaksi viimeistän käsitetään erillisiksi kieliksi. Flaamin kieli käsittää enemmän lainasanoja ranskan kielestä aivan kuten Alankomaissa puhuttu hollanti. Kielten välillä on sen verran  eroavaisuuksia, että Alankomaiset ohjelmat tekstitetään Flanderin puolella. 

Englanti-flaami-käännökset

Käännätä englannin kielinen tekstisi flaamin kielelle Pikakääntäjällä. Teemme töitä ainoastaan natiivikääntäjien kanssa, joten valitessasi Pikakääntäjän voit olla varma siitä, että lopputulos on laadukas ja oikeakielinen.  Kääntäjämme ovat erikoistuneet lukuisille eri aloille, joten voimme aina tarjota juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan kääntäjän juuri sinun käännöstyötäsi varten. 

Ilmainen tarjous

Pyydä meiltä ilmainen englanti-flaami-käännöksellesi. Tarjous ei ole sitova ja saat sen ilmaiseksi. Project Managerimme vastaavat sinulle arkipäivisin jopa tunnin kuluessa toimistoaikoina.  

Joustavat toimitusajat

Ota yhteyttä myös kiireellisissä käännösasioissa. Kääntäjämme työskentelevät myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme hyvin joustavia tarpeen vaatiessa. Erikoisosaamisemme ja käytössämme oleva uusin teknologia mahdollistavat nopean toimituksen lisäksi kilpailukykyiset hinnat.   

Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tarjoamistamme palveluista tai siitä kuinka toimimme? Ota yhteyttä Project Managereihimme joko tarjouspyyntölomakkeen kautta tai sähköpostitse.