Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat georgian käännökset useille kielipareille. Meidän kautta saat käännettyä kaiken matkakertomuksista ja koulutodistuksista, sopimuspapereihin ja ansioluetteloista monisivuisiin käyttöohjekirjoihin. Valitsemme kääntäjän aina aihepiirin ja tekstin vaatimustason mukaan. 

Yleistietoa georgian kielestä

Georgia on eteläkaukasialainen kieli, jota puhutaan Georgiassa ja sen lähialueilla. Keisarivallan aikana ja neuvostoaikana kieltä kutsuttiin gruusiaksi, mutta sanan käytöstä on Venäjän ulkopuolella hyvin pitkälti luovuttu poliittisista syistä. Kieltä puhuu äidinkielenään noin 4,5 miljoonaa ihmistä. 

Ota yhteyttä!

Pikakääntäjällä on vuosien kokemus laadukkaista käännöstöistä ja autamme sinua mielellämme kaikenlaisissa käännösasioissa. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita ja voimme käännöksen lisäksi tehdä tarjouksen esimerkiksi aineiston taitosta, jos tarve näin vaatii. Ota yhteyttä sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Projektipäällikkömme lähettää sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen mahdollisimman pian!