Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat heprean käännökset lukuisille kielipareille. Hepreankieliset kääntäjämme omaavat laajan kokemuksen. Esimerkiksi kansainväliselle järjestölle ICHEIC, The International Commission on Holocaust Era Insurance Claims käänsimme tuhansia raportteja, kirjeitä ja muita tekstejä hepreaksi.

Laadukkaat suomi-heprea-käännökset

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat laadukkaat suomi-heprea-käännökset. Kaikki kääntäjämme puhuvat kohdekieltä äidinkielenään. Halutessasi tarjouksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse.

Tarvitsetko suomi-heprea-käännöksen? 

Käännöstoimisto Pikakääntäjän henkilökunta on valmiina etsimään tekstillesi sopivan kääntäjän, liittyipä tekstisi mihin aihepiiriin hyvänsä. Käännämme kaikki tekstit aina yksinkertaisesta matkakertomuksesta monimutkaiseen tekstiin, jossa pienikin virhe saattaisi johtaa jopa oikeustoimiin. 

Englanti-heprea-käännökset nopeasti

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta yrityksenne saa englanti-heprea käännöksesi nopeasti ja vaivatta, ilman että maksat siitä turhia. Saadaksesi hintatarjouksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi. 

Todistettua ammattitaitoa

Vieraillessasi Israelissa saatat pärjätä ilman paikallisen kielen tuntemusta. Tilanne hankaloituu helposti silloin, jos sinun pitää saada jonkinlainen teksti paikalliselle kielelle. Käännöstoimisto Pikakääntäjän henkilökunta on valmiina etsimään tekstillesi sopivan kääntäjän. Meiltä löytyy lukuisille eri aloille erikoistuneita kääntäjiä.

Eri aihepiireihin erikoistuneet kääntäjät 

Käytössämme on niin kaunokirjalliseen kuin lääketieteelliseen, tekniseen ja lainopilliseenkin tekstiin erikoistuneita kääntäjiä, mutta käännämme yhtä menestyksekkäästi niin urheilua, luontoa, ilmastoa, historiaa kuin talouttakin koskevat tekstit. Kaikki kääntäjämme ovat erikoistuneet tietyn aihepiirin tekstien kääntämiseen.

Halutessasi lisätietoa otathan sähköpostitse yhteyttä projektipäällikköömme . Hän avustaa sinua mielellään ja on selvillä hyvän käännöksen toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista.

Kuinka pyydän tarjouksen heprean kielen  käännökselle?

Viereisellä lomakkeella voit helposti pyytää tarjouksen. Lomakkeen täyttäminen tapahtuu seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse kieli, jolla käännettävä materiaali on ja kohdekieleksi valitaan heprea.

Vaihe 2. Täytä yhteystietosi.

Vaihe 3. Painamalla “selaa” voitte valita tiedoston tietokoneenne kovalevyltä, joka on tarkoitettu käännettäväksi.

Paina tämän jälkeen “Lähetä” ja tiedosto on lähetetty Project managerillemme. Täytettyjä tietoja käytetään ainoastaan tarjouksen tekemistä varten.

Saatte vastauksena ei-sitovan tarjouksen niin pian kuin mahdollista. Jos tiedostoja on useampia, voitte lähettää ne myös sähköpostitse.