Suomi

Erikoistuneena käännöstoimistona voimme tarjota hollannin käännökset lähes mistä tahansa kielestä. 

Työtavallemme ominaista on se, että arvioimme jokaisen projektin omana projektinaan ja etsimme kulloiseenkin projektiin soveltuvan kääntäjän. Teknisiin teksteihin valitsemme vain tekniikkaan erikoistuneita ja lääketieteen teksteihin vain lääketieteeseen erikoistuneita kääntäjiä. Meiltä löytyy osaaja jokaiselle erikoisalalle.  

Koska käytämme ainoastaan erikoistuneita kääntäjiä, voimme sovittaa tekstin kohdemaan ja -yleisön vaatimuksia vastaavaksi. 

Jos haluat tekstisi belgian hollanniksi (flaami), valitsemme tekstisi kääntäjäksi belgialaisen kääntäjän. Ilmoita meille tästä, niin huomioimme toiveesi kääntäjää valitessamme. 

Kaikki hollanninkielen kääntäjämme ovat kokeneita kääntäjiä, joiden äidinkieli on hollanti.

Suomi-hollanti-käännökset edullisesti ja nopeasti

Hollannissa ja etenkin Amsterdamissa pärjää englannin kielellä, mutta halutessasi varmistaa, että kaikki kommunikointi on täysin ymmärrettyä puolin ja toisin, tai kun haluat antaa hyvän kuvan itsestäsi ja yrityksestäsi, tulee asiakirjojen kääntäminen kyseeseen. Meillä on käytössämme useita suomi-hollanti- ja hollanti-suomi-kääntäjiä, jotka ovat lisäksi erikoistuneet eri alojen käännöksiin. On kyseessä sitten yksinkertainen käännös tai haasteellisempi tekninen tiedosto, me etsimme aina juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan kääntäjän. 

Englanti-hollanti-käännökset

Käännätä englannin kielinen tekstisi hollanniksi Pikakääntäjällä. Meillä on toimistot Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa ja teemme töitä ainoastaan natiivikääntäjien kanssa, joten valitessasi Pikakääntäjän voit olla varma siitä, että lopputulos on laadukas ja oikeakielinen. Kääntäjämme ovat erikoistuneet lukuisille eri aloille ,joten voimme aina tarjota juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan kääntäjän käännöstyötäsi varten.

Erikoisalat

Olemme erikoistuneet eri alojen teksteihin. Työskentelemme mm. kirjallisuuteen, lääketieteeseen, oikeustieteeseen ja tekniseen alaan erikoistuneiden kääntäjien kanssa. Voit lisäksi löytää meidän kauttamme myös vaikka urheiluun, markkinointiin, ympäristöasioihin, historiaan, talouteen tai EU-asioihin erikoistuneen kääntäjän. Voit soittaa toimistoomme tai lähettää sähköpostia.

Ilmainen tarjous

Pyydä meiltä ilmainen tarjous englanti-hollanti-käännöksellesi. Projektipäällikkömme vastaavat sinulle jopa tunnin kuluessa arkipäivisin toimistoaikoina.

Joustavat toimitusajat

Ota yhteyttä myös kiireellisissä käännösasioissa. Kääntäjämme työskentelevät myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten olemme hyvin joustavia. Erikoisosaamisemme ja käytössämme oleva uusin teknologia mahdollistavat nopean toimituksen lisäksi kilpailukykyiset hinnat.

Lisätietoa

Haluatko kuulla lisää tarjoamistamme palveluista tai siitä kuinka toimimme? Ota yhteyttä projektipäällikköömme joko tarjouspyyntölomakkeen kautta tai sähköpostitse.