Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat islannin käännökset lukuisille kielipareille. Meidän kautta saat käännettyä kaiken matkakertomuksista ja koulutodistuksista, sopimuspapereihin ja ansioluetteloista monisatasivuisiin käyttöohjekirjoihin. Valitsemme kääntäjän aina aihepiirin ja tekstin vaatimustason mukaan. 

Yleistietoa islannin kielestä

Islannin kieli on skandinaavinen kieli, jota puhutaan etupäässä Islannissa. Sen kielioppi on hyvin samantyyppinen kuin saksan kielen. Kielioppi ei ole juurikaan muuttunut keskiajan jälkeen. Tästä syystä islantilaiset voivat helposti lukea esimerkiksi vanhoja muinaisislantilaisia tekstejä. 

Ota yhteyttä!

Pikakääntäjällä on vuosien kokemus laadukkaista käännöstöistä ja autamme sinua mielellämme kaikenlaisissa käännösasioissa. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita ja voimme käännöksen lisäksi tehdä tarjouksen esimerkiksi aineiston taitosta, jos tarve näin vaatii. Ota yhteyttä sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Projektipäällikkömme lähettää sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen mahdollisimman pian!