Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Käyttöturvallisuustiedotteiden käännökset

Käyttöturvallisuustiedotteiden käännökset

Voit lähettää meille tekstisi sähköpostitse, milloin tahansa ja teemme sinulle edullisen tarjouksen käännöksestä.

Käännöstoimistomme on erikoistunut monikansallisten yritysten käyttöturvallisuustiedotteiden kääntämiseen. Käyttöturvallisuustiedote on välttämätön, kun otetaan käyttöön työturvallisuus- tai terveyden- ja ympäristönsuojelutoimenpiteitä. Tämä pätee muun muassa kemiallisten aineiden parissa toimiviin yrityksiin. Siksi on tärkeää, että käyttöturvallisuustiedote käännetään ja/tai oikoluetaan kohdemaan ohjeistusten mukaisesti.

Kääntäjämme

Tietokannassa on joukko kemianteollisuuden käyttöturvallisuustiedotteiden kääntämiseen erikoistuneita kääntäjiä, jotka tuntevat uusimmat asetukset ja säännöt. Työskentelemme ainoastaan kohdekieltä äidinkielenään puhuvien kääntäjien kanssa. Siten voit olla varma, että käyttöturvallisuustiedotteesi käännös vastaa kohdemaan sääntöjä.

Kohdekielemme

Laadimme käyttöturvallisuustiedotteesi kaikilla toivomillasi kielillä, muun muassa saksan, englannin, ranskan, tšekin, puolan, slovenian, slovakian, venäjän ja kiinan kielillä. Lisää kohdekieliä löydät täältä Yleiskatsaus kielistä.

Luottamuksellisuus

Käsittelemme käännettäviä asiakirjojasi ehdottoman luottamuksellisesti. Tarvittaessa toimitamme asiakkaalle myös salassapitosopimuksen. Lähetä meille sähköpostia tai ota yhteyttä projektipäällikköön.

2017-01-13T14:36:50.6189368Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.