Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat kantonin käännökset lukuisille kielipareille. Palveluihimme kuuluu tavallisten käännösten lisäksi myös auktorisoidun kääntäjän leimaamat ja allekirjoittamat käännökset. Meidän kautta saat käännettyä kaikenlaiset tekstit aina tiivistelmistä ja koulutodistuksista, sopimuksiin ja ansioluetteloista monisatasivuisiin käyttöohjeisiin. Valitsemme kääntäjän aina aihepiirin ja tekstin vaatimustason mukaan. 

Miksi kannattaa tilata kantonin kielen käännös?

Kiina on väkiluvultaan maailman suurin maa ja siksi täynnä mahdollisuuksia. Sen massiiviset vientimarkkinat, halvat tuotantomahdollisuudet ja suuri väkiluku, eksoottisuutta unohtamatta, tekevät siitä hyvän ja kiinnostavan kohteen liiketoiminnalle. Kiinalaiset yritykset etsivät jatkuvasti uusia vienti ja tuonti ja -liikekumppaneita. On tarkoituksesi sitten tehdä liiketoimintaa Kiinassa tai kiinalaisten kanssa,  hyvän tuloksen edellytys se, että sinulla on hyvä käännöstoimisto. Vielä parempaa on, jos  toimistolta löytyy kielen lisäksi tietoa myös maan liiketoimintakulttuurista.  Meillä on käytössämme lukuisia ammattikääntäjiä , jotka kääntävät asiakirjasi , sähköpostiliikenteesi tai sopimustekstisi käden käänteessä suomesta kiinan kielelle. Käännökset hoituvat helposti englannin kautta myös suomen kielelle.  

Pikakääntäjä Kiinassa

Toisin kuin perinteiset käännöstoimistot me toimimme maailmanlaajuisesti. Meillä on kääntäjiä joka puolella maailmaa. Tämä antaa mahdollisuuden siihen, että voimme jopa kääntää murretta, jos sille on tarvetta. Autamme sinua mielellämme myös vienti- ja tuontiasiakirjojen kääntämisestä. Voit lähettää asiakirjasi myös Kiinasta käsin meille käännettäväksi <Email>sähköpostitse</Email>. Project Managerimme vastaavat myös mielellään kaikkiin kiinan käännöksiin liittyviin kysymyksiin. Pikakääntäjä on nopea, tarkka ja hintamme ovat kilpailukykyiset. 

Ota yhteyttä!

Yhteisen kielen puuttuminen on välillä haaste kaupanteossa, mutta kun valitset osaavan käännöstoimiston avuksi kaupankäynti helpottuu ja nopeutuu ja vältyt mahdolliselta väärinymmärryksiltä. Tarvitset sitten asiakirja- tai sopimuskäännöksiä, ota yhteyttä käännöstoimisto Pikakääntäjään sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Meillä on vuosien kokemus laadukkaista käännöstöistä. Projektipäällikkömme lähettää sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen mahdollisimman pian!