Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Korean kielen käännöstoimisto - käännökset korean kielestä ja kieleen

Kaipaatko lisätietoja korean kielen käännöksistä? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse!

Pikakääntäjä kääntää tekstisi korean kielelle

Pikakääntäjän kautta saat koreankieliset käännökset tai korean kielestä käännetyt käännökset. Työskentelemme ainoastaan kohdekieltä äidinkielenään puhuvien kääntäjien kanssa, joilla on monen vuoden kokemus lukuisilta eri aloilta. Valitsemme kääntäjämme tarkasti ja kaikilla kääntäjillämme on soveltuva koulutus. Lisäksi esimerkiksi tekniset kääntäjämme ovat monesti työskennelleet teollisuuden alalla. Näin heiltä löytyy syventävää osaamista esimerkiksi käyttöohjeiden kääntämisestä.

Korean kielen kääntäjien laaja verkosto

Koska kaikilla kääntäjillämme on soveltuva korkeakoulututkinto, voit luottaa siihen, että saat aina korkealaatuisia käännöksiä. Kattavan kääntäjäverkostomme avulla voimme nopeasti löytää juuri sinun teksteillesi sopivan kääntäjän. Suurin osa korean kielen kääntäjistämme työskentelee tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin ja siksi kiireisetkään käännökset eivät ole meille ongelma.

Korean kieli

Korean kieli ei kuulu mihinkään kielikuntaan eikä kieliryhmään. Sen kieliopista löytyy tosin yhtäläisyyksiä japanin kanssa, mutta yhteistä sanastoa ei muutamia lainasanoja lukuun ottamatta ole. Korean kieltä puhutaan Pohjois-Koreassa ja Etelä-Koreassa. Korean kielestä löytyy lukuisia lainasanoja, jotka on otettu kiinan kielestä. Sen lisäksi sanastossa on useita uudempia sanoja, jotka ovat lainasanoja englannin kielestä. Korean kieltä kirjoitettiin 1900-luvun alkuun asti idu-kirjoituksella. Tänä päivänä kiinanmerkit eivät ole yleisessä käytössä. Etelä-Korean puolella niillä tosin saatetaan kirjoittaa nimiä, sillä ne näyttävät paikallisten mielestä kauniimmilta näin kirjoitettuna. Kouluissa kuitenkin opetetaan tietty määrä kiinanmerkkejä. Näin pyritään säilyttämään rikas kulttuuriperimä. Kiinanmerkit kun kuitenkin olivat käytössä ennen 1900-lukua.

Ota yhteyttä!

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Siihen toimivana reseptinä on toiminut nopeat toimitusaikamme ja kuluttajaystävällinen hinnoittelu. Lisäksi tarjoamme asiantuntevaa ja joustavaa palvelua. Ota yhteyttä projektipäällikköihimme ja vakuutu itse palvelujemme tasosta. Tavoitat meidät joko sähköpostitse tai puhelimitse.Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen.

2019-12-02T11:48:33.7484878Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.