Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa korean käännökset kaikenlaisille teksteille. Pikakääntäjän kautta saat koreankieliset käännökset tai korean kielestä käännetyt käännökset. Työskentelemme ainoastaan kohdekieltä äidinkielenään puhuvien kääntäjien kanssa, joilla on monen vuoden kokemus lukuisilta eri aloilta. Valitsemme kääntäjämme tarkasti ja kaikilla kääntäjillämme on soveltuva koulutus. Lisäksi esimerkiksi tekniset kääntäjämme ovat monesti työskennelleet teollisuuden alalla. Näin heiltä löytyy syventävää osaamista esimerkiksi käyttöohjeiden kääntämisestä. 

Korean kielen kääntäjien laaja verkosto

Koska kaikilla kääntäjillämme on soveltuva korkeakoulututkinto, voit luottaa siihen, että saat aina korkealaatuisia käännöksiä. Kattavan kääntäjäverkostomme avulla voimme nopeasti löytää juuri sinun teksteillesi sopivan kääntäjän. Suurin osa korean kielen kääntäjistämme työskentelee tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin ja siksi kiireisetkään käännökset eivät ole meille ongelma.

Korean kieli

Korean kieli ei kuulu mihinkään kielikuntaan eikä kieliryhmään. Sen kieliopista löytyy tosin yhtäläisyyksiä japanin kanssa, mutta yhteistä sanastoa ei muutamia lainasanoja lukuun ottamatta ole. Korean kieltä puhutaan Pohjois-Koreassa ja Etelä-Koreassa. Korean kielestä löytyy lukuisia lainasanoja, jotka on otettu kiinan kielestä. Sen lisäksi sanastossa on useita uudempia sanoja, jotka ovat lainasanoja englannin kielestä. Korean kieltä kirjoitettiin -luvun alkuun asti idu-kirjoituksella. Tänä päivänä kiinanmerkit eivät ole yleisessä käytössä. Etelä-Korean puolella niillä tosin saatetaan kirjoittaa nimiä, sillä ne näyttävät paikallisten mielestä kauniimmilta näin kirjoitettuna. Kouluissa kuitenkin opetetaan tietty määrä kiinanmerkkejä. Näin pyritään säilyttämään rikas kulttuuriperimä. Kiinanmerkit kun kuitenkin olivat käytössä ennen -lukua. 

Ota yhteyttä!

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Siihen toimivana reseptinä on toiminut nopeat toimitusaikamme ja kuluttajaystävällinen hinnoittelu. Lisäksi tarjoamme asiantuntevaa ja joustavaa palvelua. Ota yhteyttä projektipäällikköihimme ja vakuutu itse palvelujemme tasosta. Tavoitat meidät joko sähköpostitse tai puhelimitse.