Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat kreikan kielen käännökset lukuisille kielipareille. Pikakääntäjällä on runsas kokemus käännöksistä kreikan kielestä tai kreikan kieleen. Täyttäkää oikealta löytyvä tarjouspyyntölomake saadaksenne ei-sitovan hintatarjouksen tekstillenne. Jos teillä on useampia liitteitä, jotka haluatte lähettää niin, ottakaa siinä tapauksessa yhteyttä sähköpostitse.  Kertokaa myös samalla, jos teillä on toiveita aikataulun suhteen. 

Kreikan kieli

Kreikan kieli on tuhansia vuosia vanha. Vanhan Mykeneläisen kirjoituksen perusteella ollaan päätelty, että kreikkaa alkumuodossaan on puhuttu jo 15 eKr alkaen. Puheen ja kirjoittamisen kehitys eivät ole kulkeneet käsi kädessä. Kirjainten ja kirjainyhdistelmien ääntäminen ovat aikojen saatossa muuttuneet, mutta kirjoitusasu on säilynyt ennallaan. Kreikan kielessä on esimerkiksi viisi tapaa ilmaista ie-äänne.

Suomi-kreikka-käännökset edullisesti ja laadusta tinkimättä 

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat suomi-kreikka-käännöksesi nopeasti ja vaivatta, ilman että maksat siitä turhia. Ajankohtaiset hintatiedot löydät helposti Hinnat-sivulta. Voit siis laskea alustavan hinnan tavalliselle käännöksellesi suomesta kreikaksi. Jos tarvitset virallisen, auktorisoidun kääntäjän leimaaman käännöksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse. Otamme kääntäjän yhteyttä ja lähetämme sinulle sen jälkeen tarjouksen.  

Laadukas käännös englannista kreikaksi nopealla aikataululla  

Käännöstoimisto Pikakääntäjä toimittaa nopeasti ja edullisesti korkeatasoisen käännöstyön englannin kielestä kreikan kielelle. Pyydä tarjous täyttämällä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake. Vaihtoehtoisesti voit lähettää englanninkielisen dokumenttisi sähköpostilla. Saat ei-sitovan hintatarjouksen käännöksellesi. Hintamme ovat hyvin kilpailukykyiset.

Monen alan erikoiskäännökset Pikakääntäjältä

Pikakääntäjä kääntää niin manuaalit, kauppasopimukset kuin lääkärintodistuksetkin.

Kaikki kanssamme työskentelevät kääntäjät ovat erikoistuneet tiettyyn käännösalaan ja heiltä löytyy tutkinto englannista kreikkaan kääntämisestä. Voit siis olla varma siitä, että käännöksestä tulee korkeatasoinen. Edistyksellisen tietotekniikkamme sekä ammattitaitomme ansiosta voimme teettää laadukkaan käännöksen paitsi nopeasti, myös edullisesti.  Voit tiedustella hintoja täyttämällä tältä sivulta löytyvän tarjouslomakkeen tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

Pyydä tarjous kreikankieliselle käännökselle

Käytössämme on useampia kreikankielisiä kääntäjiä. Lähettäkää tekstinne sähköpostitse saadaksenne ei-sitovan hintatarjouksen.

Haluatpa sitten edistää tuotteidesi myyntiä Kreikan markkinoilla, käännättää asunnon ostosopimuksen tai ehkäpä valmistella puheen, otamme tekstisi mielellämme käännettäväksi. Valitsemme tekstillesi kääntäjän tekstisi aihepiirin ja sen vaatimuksien mukaisesti. 

Käännöksesi toimittamisessa kiinnitämme huomiota erityisesti seuraaviin seikkoihin:

  • Hintataso. Hintamme ovat usein alhaisemmat muihin vastaaviin käännöstoimistoihin verrattuna. 
  • Käännettävän aineiston tuntemus. Valitsemme tekstillenne kääntäjän tekstin tyylin ja sen asettamien vaatimusten mukaisesti.
  • Toimitus tapahtuu MS Word –muodossa. Huomioimme tällä sen, etteivät kaikkien tietokoneiden käyttöjärjestelmät kykene käsittelemään kreikkalaisia kirjaimia. Näin varmistamme, että teksti on luettavassa kunnossa ja ettei ongelmia synny tekstin painatusvaiheessa.
  • Toimituksen nopeus. Huolehdimme siitä, että vastaanotatte käännöksenne niin pian kuin mahdollista. 

Ota yhteyttä!

Mikäli kaipaatte neuvoja tai teille tulee kysymyksiä, projektipäällikkömme auttavat teitä mielellään. 

Mikäli teillä on lähdeaineisto hallussanne, voitte myös pyytää suoraan hintatarjousta täyttämällä sivun oikeassa laidassa näkyvän tarjouspyyntölomakkeen. Voitte lähettää tekstinne myös sähköpostitse saadaksenne kilpailukykyisen tarjouksen. Tekstiä lähettäessänne muistakaa mainita, että tarve on juuri kreikankieliselle käännökselle. Kertokaa myös, jos teillä on tietty aikataulu mielessä.