Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat kroatian käännökset lukuisille kielipareille. Teemme yhteistyötä pätevien, soveltuvan korkeakoulututkinnon saaneiden, kroatiaa äidinkielenään puhuvien freelance-kääntäjien kanssa ja voimme siten tarjota paitsi edullisia myös korkealaatuisia käännöksiä.  Tietokannassamme on kääntäjiä jokaiselle erikoisalalle. Siten voimme helposti täyttää käännöstoiveesi, olipa kyse sitten kirjallisuuden, sopimusten, sanomalehtiartikkelien, vuosikertomusten ja tilinpäätösten, käyttöohjeiden tai päivittäisen liikekirjeenvaihdon kääntämisestä. Kysy tarkempia toimitusehtoja projektipäälliköiltämme. Tietoja mahdollisista kroatiankielen kielipareista saat meiltä puhelimitse tai sähköpostitse.

Ammattitaitoiset kroatia-suomi- ja suomi-kroatia kääntäjät  

Yhä useammat yritykset luovat yhteistyösuhteita Kaakkois-Euroopan maissa sijaitseviin vienti-, tuonti- tai tuotantoalan yrityksiin. Silloin on tärkeää, että kommunikaatio liikekumppaneiden kanssa sujuu vaivatta. Autamme yritystäsi päivittäisen kirjeenvaihdon hoitamisessa ja käännämme liikekirjeet, määrälaskelmat, käyttöohjeet ja sopimukset ammattitaitoisesti. Pikakääntäjä etsii juuri tarpeisiisi soveltuvan kroatiankielen kääntäjän. Haluamme tarjota vain parasta laatua ja siksi teemme työtä vain pätevimpien kääntäjien ja tulkkien kanssa. Mitä kokeneempi kääntäjä, sitä toimivampi käännös. Kääntäjämme pyrkivät välittämään lähdetekstin sisällön kulloinkin sopivalla tyylillä ja ottamaan huomioon käännettävän tekstin erityisominaisuudet sekä asiakkaan mahdolliset erityistoiveet. Jos siis tarvitset laatukäännöstä, ota meihin yhteyttä. 

Käännöstoimisto kroatia-suomi, suomi-kroatia

Käännökset epäonnistuvat helposti, jos kääntäjällä ei ole soveltuvaa koulutusta tai riittävää kokemusta. Meidän kääntäjämme ovat vain ja ainoastaan kroatiaa äidinkielenään puhuvia ammattilaisia ja hallitsevat kroatian kielen täydellisesti. Siten voimme taata käännöksellesi korkeinta laatua. Jos haluat ammattimaista jälkeä, jätä tekstiesi kääntäminen meidän huoleksemme.

Englanti-kroatia käännökset nopeasti ja edullisesti 

Käännöstoimisto Pikakääntäjän auttaa sinua mielellään, kun tarvitset englanti-kroatia käännöksen. Meiltä se hoituu nopeasti ja vaivatta, ilman että maksat käännöksestä turhia. Halutessasi  tarjouksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse.

Todistettua ammattitaitoa 

Kaikenlaisissa käännösasioissa on hyvä ottaa yhteyttä ammattikääntäjään. Liittyipä aineistosi mihin aihepiiriin hyvänsä. Meille tulee päivittäin kyselyitä monen eri aihepiirin käännöksistä. Meillä on asiakkaina niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin.  

Kääntäjämme

Käytössämme on niin kaunokirjalliseen kuin lääketieteelliseen, tekniseen ja lainopilliseenkin tekstiin erikoistuneita kääntäjiä. Käännämme yhtä menestyksekkäästi niin urheilua, luontoa, ilmastoa, historiaa kuin talouttakin koskevat tekstit. Kaikki kääntäjämme ovat erikoistuneet tietyn aihepiirin tekstien kääntämiseen ja koska he puhuvat kroatiaa äidinkielenään on heillä kielen lisäksi tietoa myös paikallisesta kulttuurista.

Otathan yhteyttä Project Manageriimme sähköpostitse. Hän avustaa sinua mielellään ja on selvillä hyvän käännöksen toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista.