Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat liettuan käännökset kaikenlaisille asiakirjoille. Meidän kautta saat käännettyä kaiken matkakertomuksista ja koulutodistuksista, sopimuspapereihin ja ansioluetteloista monisatasivuisiin käyttöohjekirjoihin. Valitsemme kääntäjän aina aihepiirin ja tekstin vaatimustason mukaan. 

Yleistietoa liettuan kielestä

Liettuan kieli on balttilainen kieli ja se kuuluu indoeurooppalaiseen kielikuntaan. Sen sukukieliä ovat latvia ja jo sammunut muinaispreussi. Liettuassa kielen puhujia on noin 3 miljoonaa ja ulkopuolella noin miljoona. Kielessä on kaksi murretta, yläliettua ja alaliettua. Liettuaa kirjoitetaan latinalaisin aakkosin, eräitä erikoismerkkejä käyttäen. Liettuan kielen kieliopissa ja ääntämyksessä on paljon arkaaisia piirteitä, mikä tarkoittaa sitä, että kielessä on säilynyt indoeurooppalaisen kantakielen ominaisuuksia, jotka ovat jo hävinneet monesta muusta kielestä. 

Ota yhteyttä!

Pikakääntäjällä on vuosien kokemus laadukkaista käännöstöistä ja autamme sinua mielellämme kaikenlaisissa käännösasioissa. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita ja voimme käännöksen lisäksi tehdä tarjouksen esimerkiksi aineiston taitosta, jos tarve näin vaatii. Ota yhteyttä soittamalla, <Email>sähköpostitse</Email> tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Project Managerimme lähettää sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen mahdollisimman pian!