Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat nepalin käännökset kaikenlaisille teksteille. Meidän kautta saat käännettyä kaiken matkakertomuksista ja koulutodistuksista, sopimuspapereihin ja ansioluetteloista monisatasivuisiin käyttöohjekirjoihin. Valitsemme kääntäjän aina aihepiirin ja tekstin vaatimustason mukaan. 

Yleistietoa Nepalista

Nepal sijaitsee Aasiassa Kiinan ja Intian välissä, suurin piirtein puoliksi Himalajan vuoristossa ja puoliksi sen juurella. Maa on yksi maailman köyhimmistä ja vähiten kehittyneimmistä. Nepalin kieli on indoarjalainen kieli ja sitä puhutaan Nepalin ja Bhutanin lisäksi jossain Intian ja Myanmarin osissa. 

Ota yhteyttä!

Pikakääntäjällä on vuosien kokemus laadukkaista käännöstöistä ja autamme sinua mielellämme kaikenlaisissa käännösasioissa. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita ja voimme käännöksen lisäksi tehdä tarjouksen esimerkiksi aineiston taitosta, jos tarve näin vaatii. Ota yhteyttä sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Project Managerimme lähettää sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen mahdollisimman pian!