Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat persian käännökset tai persian kielestä käännetyt käännökset. Teemme yhteistyötä pätevien, soveltuvan korkeakoulututkinnon saaneiden, persiaa äidinkielenään puhuvien freelance-kääntäjien kanssa ja voimme siten tarjota paitsi edullisia myös korkealaatuisia käännöksiä.  Tietokannassamme on kääntäjiä useille erikoisaloille. Kysy tarkempia toimitusehtoja Project Managereiltamme. Tietoja mahdollisista persian kielen kielipareista saat meiltä puhelimitse tai sähköpostitse. 

Yleistietoa persian kielestä

Persian kieli, jota paikalliset kutsuvat farsiksi on indoeurooppalainen kieli. Sitä puhutaan Iranissa, Bahrainissa, Afganistanissa ja Tadzhikistanissa. Kieli kirjoitetaan arabialaisia kirjaimia käyttäen. Kieltä on muutettu arabian kielestä vastaamaan persian fonologiaa. Se eroaa tavallisesta arabian kielestä hieman samalla tavalla kuin pohjoismainen erikoismerkistö eroaa latinalaisista aakkosista. Persia ja arabia ovat muslimimaailman tärkeimpiä sivistyskieliä. Persia on myös jättänyt jälkensä Turkin lisäksi myös Intian niemimaan alkuperäiskieliin. Persian kielen kirjallinen historia menee kauas Persian valtakuntaan asti eli aikaan ennen islamia. Nykypersian historia alkaa vuoden 900 tietämiltä. Silloin persiaa alettiin kirjoittaa arabialaisella kirjaimistolla. Arabialaisten kirjaimien lisäksi persiaa on myös mahdollista kirjoittaa sekä heprealaisilla aakkosilla, että latinalaisin kirjaimin.  

Persia-saksa-, saksa-persia-kääntäjät

Etsimme juuri sinun tekstille parhaiten soveltuvan persian kääntäjän. Meille on tärkeintä tarjota sinulle parasta laatua. Siksi teemmekin yhteistyötä vain pätevimpien kääntäjien kanssa. Mitä kokeneempi kääntäjä, sitä toimivampi käännös. Kääntäjämme pyrkivät välittämään lähdetekstin sisällön kulloinkin sopivalla tyylillä ja ottamaan huomioon käännettävän tekstin erityisominaisuudet sekä asiakkaan mahdolliset erityistoiveet. Jos siis tarvitset laatukäännöstä, ota meihin yhteyttä. 

Persia-saksa- ja saksa-persia-käännökset

Käännökset epäonnistuvat helposti, jos kääntäjällä ei ole soveltuvaa koulutusta tai riittävästi kokemusta. Meidän persian kielen kääntäjämme ovat vain ja ainoastaan persian äidinkielen puhujia ja hallitsevat persian kielen täydellisesti. Siten voimme taata käännöksellesi korkeinta laatua. Jos haluat ammattimaista jälkeä, jätä tekstiesi kääntäminen meidän huoleksemme.