Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat portugalin käännökset lukuisille kielipareille. Käännöstoimisto Pikakääntäjä toimittaa käännöksiä kaikilla kieliyhdistelmillä, niin myös portugalin kielellä. Manuaaleista lehtiartikkeleihin, lakiteksteistä urheiluselostuksiin: ei ole tekstityyppiä joka ei olisi kääntäjillemme tuttu.

Käytössämme on niin lainopilliseen tekstiin, lääketieteelliseen tekstiin, proosaan kuin teknilliseen tekstiinkin erikoistuneita kääntäjiä. Lisäksi työskentelemme mitä erinäisimpiin osa-alueisiin erikoistuneiden kääntäjien kanssa. Kulttuuri, luonto, ympäristö, ilmasto ja liikenne, vain muutamia mainitaksemme, ovat kaikki meille tuttuja aiheita. 

Kattava kouluttautuneiden kääntäjien verkosto käytössänne 

Kaikki portugalin kääntäjämme ovat paitsi kääntäjäksi valmistuneita, myös portugalia äidinkielenään puhuvia. Tästä syystä voit olla varma käännöksesi korkeasta laadusta.  Tiheän ja kattavan kääntäjäverkostomme ansiosta löydämme nopeasti parhaan mahdollisen kääntäjän tekstillesi. Lisäksi osa kääntäjistämme työskentelee myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten kiireelliset työt ovat harvoin ongelma. 

Laadukas käännös portugaliksi lyhyellä toimitusajalla, mutta edullisin hinnoin 

Käännöstoimisto Pikakääntäjän tunnusmerkkeinä ovat käännösten korkea taso ja lyhyet toimitusajat. Tästä huolimatta emme ole sen kalliimpia kuin kilpailijamme. Sivustomme kautta voit itsekin kätevästi laskea alustavan  hinnan käännöksellesi, mille kielelle käännöksen sitten tarvitsetkin. 

Tarvitessasi kattavamman tarjouksen, voit myös täyttää tältä sivulta löytyvän tarjouslomakkeen, tai lähettää tekstisi sähköpostitse. Tulemme ottamaan teihin yhteyttä yhden työpäivän kuluessa.

Laadukkaat suomi-portugali-käännökset

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat laadukkaat suomi-portugali-käännökset. Kaikki kääntäjämme puhuvat kohdekieltä äidinkielenään ja heillä on kielen lisäksi myös paikallisen kulttuurin tuntemusta. Halutessasi  hintatarjouksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse. Ilmoitathan samalla onko kyse Portugalin vai Brasilian portugalista niin osaamme valita kääntäjän oikein.

Saksa-portugali-käännökset

Pikakääntäjä on tunnettu paitsi laadukkuudestaan, myös lyhyistä toimitusajoistaan.  Olemme paitsi nopeita, myös nopeimmin kasvava käännöstoimisto Euroopassa. Valttikorttejamme ovat nopeuden lisäksi korkea laatu ja palvelu. Kaikesta huolimatta emme kuitenkaan ole sen kalliimpi kuin vastaavat käännöstoimistot. Itse asiassa, hintamme ovat usein alhaisemmat. 

Esimerkiksi kieliparin saksa-portugali-käännöksestä veloitamme ainoastaan per lähdekielen sana. Sivustomme kautta voit itsekin kätevästi laskea alustavan hinnan käännöksellesi.

Englanti-portugali-käännökset 

Käännöstoimisto  Pikakääntäjä huolehtii englanninkielisen tekstisi käännöksen portugaliksi. Manuaalista lehtileikkeeseen, lakitekstistä urheiluselostukseen; ei tekstityyppiä, jonka kanssa kääntäjämme eivät olisi aiemmin tehneet tuttavuutta. Työskentelemme niin laki- kuin lääketieteelliseen, kirjallisuuteen kuin tekniseenkin tekstiin perehtyneiden kääntäjien kanssa. Tämän lisäksi käytössämme on mitä erilaisimpiin aihepiireihin erikoistuneita kääntäjiä. Käännämme niin kulttuuriin, luontoon ja ympäristöön, liikenteeseen ja kuljetukseen kuin asumiseenkin liittyviä tekstejä, vain muutamia mainitaksemme. 

Pikakääntäjä on korkealaatuinen ja nopea, muttei kallis 

Pikakääntäjä on tunnettu paitsi nopeudestaan, myös käännösten laadukkuudesta. Tästä huolimatta emme ole kalliimpi kuin muut vastaavat käännöstoimistot. Esimerkiksi englanti-portugali-käännöksen saat jo sanahinnalla. Sivustomme kautta voit itsekin kätevästi laskea alustavan  hinnan englanti-portugali-käännöksellesi. Tarvitessasi kattavamman tarjouksen, voit myös täyttää tältä sivulta löytyvän tarjouslomakkeen, tai lähettää tekstisi sähköpostitse. Tulemme ottamaan sinuun yhteyttä yhden työpäivän kuluessa.